|
Praktické skúsenosti so šamanstvom a šamanskými technikami, šamanská liečba, šamanizmus na Slovensku
Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
npya, quote, som, ako, telepatia, tak, nie, ale, oblasti, byť, telepatiu, niečo, question, môže, neviem
by Azmodan » Sunday, 30. March 2008, 10:45
duves wrote:Ano, nasa civilizacia naozaj skomplikovala co dalo skomplikovat. Aj život ako taky. suhlasim 100% WhiteWolfSix wrote:Telepatia môže byť fajn, ale nie je to niečo, čo by som považoval za dôležité pre môj osobný rozvoj. V systéme našej spoločnosti a kultúry si ani neviem predstaviť, že by ľudia bežne používali telepatiu. Predsalen žijeme oveľa komplikovanejším spôsobom života, než austrálsky domorodci.  hehe tak isto 100% suhlas henka wrote:otázne je tiež, ČO presne myslela pani tým slovom TAJOMSTVO, pretože v našom význame a chápaní to v odtieni môže byť niečo iné to moja skúsenosť z čítania kníh CC zle pochopené, náznakovo vycítené na úrovni vlastnej skúsenosti, k tomu preklad...ach jaj, hotová galiba jj preto som si radsej teraz objednal knihy z amazonu v povodnom zneni ... niektore preklady su strasne a uplne sa moze stratit vyznam slov %( a este horsie to je v citlivej oblasti ako je ezoterika (alebo ine oblasti ktore su dost citlive na exaktne vyjadrenia) xificurC wrote:Azmodan: Nepojdem do podrobnych rozborov, lebo neviem, ci by som nepovedal nejaku volovinu  Je to rozdiel, to je iste, takze ak je to tak, tak to mame trochu tazsie  WW6: No ano, kazdy ma svoju ulohu  Mna napr. telepatia zaujima... Uvidime  jj rozumiem  drzim palce  podla huna filozofie telepatia ako ju chapeme v modernom svete nie je len aj ked v podstate samotnu telepatiu samotne zakladne principy nevyluciuju dokonca naznacuju (mozno kusok zvlastne ale ide o sposob chapania vyznamu slova a realizacie)
Hiolo ka pali kū, nahā ka pali pa´a. Pevný zráz sa prepadá, mohutné bralo sa láme.
-

Azmodan
-
Users Information
- Group: Bloggeri

- Blog: View Blog (3)
-
-
by Soul » Sunday, 06. April 2008, 13:00
WW6, Mala by som jednu malú otázočku. Napadlo mi, či by nebolo možné rozdeliť -popípade zduplovať príspevky z témy Šamanizmus-metóda duchovného rozvoja. Konkrétne mám na mysli tvoje prvé prispevky ohľadne základných pojmov v šamanizme. Čítala som si aj tú diskusiu , ale podľa mňa by bolo fajn mať čistú tému (ako šamanský kalendár) ohľadne šamanizmu a názorov-skúsenosti . Ak by bol problém, že pri rozdeleni by stratil súvys, tak by sa možno dalo to novej témy (kvôli prehladnosti) skopírovať tie core príspevky od ww6. Pekný deň Soul
Neexistuje poznanie " nezávislé na poznávajúcom subjekte" , iba poznanie "zúčastnených pozorovateľov".
-

Soul
-
Users Information
- Group: Bloggeri
 - Country:

- Blog: View Blog (4)
-
-
by Lilith » Saturday, 12. April 2008, 17:14
Ja sa chytim tej "telepatickej" diskusie  Myslim ze nie je az taka nedosiahnutelna. Napriklad ked ste s niekym na rovnakej vlnovej dlzke a travite spolu vela casu, tak sa casto stava ze viete na co ten druhy prave mysli, viete ze sa nieco stalo aj ked sa sprava naoko normalne ... tak isto rodicia a deti maju spojenie ktore by som nazvala telepaticke. Cize nie ta televizna telepatia "pocujem ta v svojej hlave" ale skor pocitova a obrazova. Naladenie sa na toho druheho cloveka. Este sa mi sem pyta to o tajomstvach a telepatii - to co som pisala sa tyka hlavne ludi ktori su si blizki a tym padom zrejme maju tych tajomstiev najmenej. Nieco na tom bude  Llt
Blessed are the flexible for they shall not be bent out of shape
-

Lilith
-
Users Information
- Group: Registered users

-
-
by GigiViera » Friday, 25. April 2008, 05:35
Ja to nevidím celkom ako reálne, pretože nikto sa už nebude vracať späť aby indexoval kvalitu 40K príspevkov. To je toľko práce, že si ozaj neviem predstaviť, ako by sa to dalo zrealizovať. Vyhľadávanie pomáha nájsť kľúčové slová alebo ľudí, ktorí podľa Teba píšu dobre, inak je samozrejme stále riziko že Ti niečo ujde. Je síce fakt, že ten, kto si to prechádza, musí aj tak - ak chce - ten čas tomu venovať...nuž, počkaj prosím týždeň, kým sa ww6 vráti z Londýna a bude v stave rozmýšľať či taký mód na toto fórum existuje - ono to totiž je tiež hodne práce novú funkciu pohľadať, nainštalovať a udržiavať. 
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
-

GigiViera
- VIP

-
Users Information
- Group: VIP

- Blog: View Blog (1)
-
-