Šamanov ako smetí.

Praktické skúsenosti so šamanstvom a šamanskými technikami, šamanská liečba, šamanizmus na Slovensku

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
tak, som, hte, ale, quote, přesně, takze, ochotny, napredovat, brat, když, ponaucenia, někdy, kdyby, nedělal

Postby Anonymous » Wednesday, 09. March 2005, 15:25

Mohy wrote:Ja osobne sa snazim konat tak, aby som mal ciste svedomie, tiez nie vzdy sa mi to podari, ale robim pokroky, ucim sa a som ochotny napredovat a brat si ponaucenia. Takze tak 8)

Jo, přesně tak. Když člověk jedná, tak někdy uletí :? :wink: Ale furt lepší než kdyby nedělal nic. 8)
Anonymous

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 09. March 2005, 16:40

e e rom, nik tu nehovoril o nečinnosti, ale samozvancov rôzneho razenia tu už bolo veľa. Ak Ti treba pripomenúť, tak zalov v pamäti ako to dopadlo napr. so židovskou komunitou, keď sa Hitler rozhodol riešiť problematiku tzv. nadvlády Židov v Európe a ostatnom svete. Aj on si možno vravel, že si to môže dovoliť, pretože ak sa aj mýli, je na to v rámci svojich možností pripravený. [-X

Sám si volal po nejakom kontrolnom mechanizme v našej diskusii, no v prípade žalobcu, sudcu a kata zároveň Ti žiadny kontrolný mechanizmus už nechýba. Ako vidím, rád používaš dva rôzne metre. ](*,) :smt011
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Anonymous » Wednesday, 09. March 2005, 17:08

Kontrolním mechanizmem jsou mi reakce okolí vyvolané mojí akcí, o tom jsem hovořil už předtím. Ale když reakce scházejí, tak co ...? Nic, že? A Hitlerové tohoto světa si pak mohou dělat, co chtějí. Hitler to zkusil a nakonec prohrál. Ale vždy mi hlodá na mysli, jestli by věci zašly tak daleko, kdyby s ním tehdejší svět "nepolitikařil" a rovnou ho odkázal do patřičných mezí.
A samozvance beru spíš jako dobrodiní. Ne všichni jsou jako Hitler, ale všichni nějakým způsobem narušují zvětralé pořádky.

To galoo:
Ten článek v Reflexu jsem četl a je to fakt akorát na loket. Není to tak dlouho, co můj kamarád, který je velmi klidným člověkem, se děsivě vytočil, když mu furt chodily mejly zase od vesmírných lidí. Dokonce ve vzteku začal zkoumat, jak jim zboří server, ale jak vychládal, začalo mu docházet, že tam mají svoje weby i jiní a svého bohulibého úmyslu se vzdal.
Anonymous

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 09. March 2005, 18:49

rom wrote:Kontrolním mechanizmem jsou mi reakce okolí vyvolané mojí akcí, o tom jsem hovořil už předtím. Ale když reakce scházejí, tak co ...? Nic, že?

Áno, okolie nám dáva vedieť, čo si myslí o našom konaní. No problém je vtedy, keď nechceme počúvať, čo nám okolie hovorí a radšej začneme nadávať, že ...sa okolie dokaze zorganizovat aby doje.... neziaduceho clena spolocenstva (prstenov) ktery ma iny nazor nez kmenova vacsina....
Kontrola nebýva totiž len jednostranná, pretože ľuďia majú väčšinou rozdielne názory a tak ak si jeden "bojovník za práva" myslí, že je bezprávie, tak druhý si môže myslieť, že bezpráviu sa dopúšťa práve ten bojovník...
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 09. March 2005, 19:25

Jedno musím dať galoovi za pravdu, diskusia tu je ťahaním sa za slovíčka a tak sa to pokúsim uzavrieť.

galoo má právo si myslieť, že vie rozlíšiť nečestných ľudí od tých čestných, vie čo sa mu páči a čo sa mu nepáči, má svoj hodnotový systém, ktorý mu umožňuje bezpečne sa pohybovať v mori plnom podvodníkov.

na druhej strane sú však ľudia, ktorí nemusia súhlasiť s galoovým delením, pretože môžu mať na ľudí, ktorých on označuje za nečestných iný názor a rozhodnú sa slobodne pohybovať sa v rovnakom mori podľa vlastných kritérií.

Obidve (a určite je tých skupín viac) skupiny musia rešpektovať právo toho druhého na vlastný názor a nevnucovať svoje delenie tým druhým. 8)
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Mohy » Wednesday, 09. March 2005, 22:56

WhiteWolfSix wrote:Obidve (a určite je tých skupín viac) skupiny musia rešpektovať právo toho druhého na vlastný názor a nevnucovať svoje delenie tým druhým. 8)

Plne suhlasim :wtg: =D> :smt038 :smt060 :smt057 :smt058 8)
Mohy

VIP

Users Information

Postby Anonymous » Saturday, 12. March 2005, 10:46

odpovede ma bohuzial neprekvapili, dako som ich predpokladal, ale uz sa mi fakt nexce tocit furt o tom istom, uz mi to pride jak prachsproste schvalne hladanie chyb v kontexte odpovedi, takze deti moje ja velky inkvizitor a bubak idem hadam vypotit novu temu aby zenska cast (napol) uz nechytala halusky jak sa tu my chuapi hadame o sprostosciach. asi maju zeny fakt niekedy pravdu. :chin:
Anonymous

Users Information

Postby Anonymous » Sunday, 13. March 2005, 16:53

Galoo napísal:
asi maju zeny fakt niekedy pravdu.

Galoo, len niekedy? :wink: :roll:
Anonymous

Users Information

Previous