šamanské cesty(...)pre zasvätených

Praktické skúsenosti so šamanstvom a šamanskými technikami, šamanská liečba, šamanizmus na Slovensku

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
som, tak, xin, gals, ako, pár, cesty, keď, šamanské, rada, pre, zasvätených, len, hrčkovou, vedela

šamanské cesty(...)pre zasvätených

Postby Anonymous » Thursday, 02. December 2004, 14:55

kto je šamanom tak tu len tak zlahka rada preberiem pár vecí, otázok a pod... nejdem teoretizovať, keď sa vám to tak moc nelúbi, a začnem teda novú diskusku :wink: .. A ako som písala v iných kútoch tejto stránky, a najmä na putnici.sk - šamani na sr sú, len si treba otvoriť očká. teším sa.

PS- WLCI , ako to že vás nepoznám ako to keď som banskobystricky kraj, možno poznáte aj naších šamanov tu z mesta, a čo máte spoločné s Katkou Hrčkovou? By som rada vedela... Mávate nejaké tie prednášky a tak? NEzbehnete niekedy do čajovňe v ZH? Via Thea. To by som sa prišla poobzerať ... A chodte sa pozrieť aj na pútnikov dala som tam pár tém....

Veľa štastia. AKUNA
Anonymous

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Re: šamanské cesty(...)pre zasvätených

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 02. December 2004, 15:42

Akuna_katka wrote:PS- WLCI , ako to že vás nepoznám ako to keď som banskobystricky kraj, možno poznáte aj naších šamanov tu z mesta, a čo máte spoločné s Katkou Hrčkovou? By som rada vedela... Mávate nejaké tie prednášky a tak? NEzbehnete niekedy do čajovňe v ZH? Via Thea. To by som sa prišla poobzerať ... A chodte sa pozrieť aj na pútnikov dala som tam pár tém....
Veľa štastia. AKUNA

Odpoveď je jednoduchá, ani ja nepoznám všetkých, ktorí sa zaoberajú šamanizmom :wink:

Čo máme spoločné s K. Hrčkovou a Argdunom z Nirganu? Toľko, že Katka Hrčková a Argdun sa dostali k šamanizmu cez nás. :smt039 :smt041 :smt026

Ja osobne prednášky nerobím (a asi preto ma nepoznáš), pretože na ne nemám veľa času, ktorý teraz trávim cestovaním do zahraničia a robením kurzov.
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Anonymous » Thursday, 02. December 2004, 16:17

aaaaa a a a aaaa to je skoda. no nic ani katka uz nebude moc seminarovat... skoda. tak nic ... papa
Anonymous

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 02. December 2004, 16:22

Ja semináre robím aj naďalej...
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

rozhodla som sa ....

Postby Anonymous » Thursday, 02. December 2004, 16:28

.... že sa s vami podelím o nejaké tie moje cesty, ktorých sa kade-tade veľa nenájde.

prebudzam sa v jaskyni, ako vila, chladna, cierno seda jaskyna, mala, plna kvaplov a vody
ktora steka po stenach jaskyne. vstavam, som zahalena iba jesennou priesvitnou satkou.
v jaskyni je velky otvor, ako dvere, priechod, von. vonku je zima a sneh. zacinam bezat
smerom von, starec na mna este zakrici, pockaj .... (hlas sa mu zasekne) a potom len
mavne rukou, chod chod dievca, chod. a tak vybehnem na sneh, prepadnem sa do dalsiej
jaskyne. ladova jaskyna, je v nej sami lad a studena voda, ktora tecie zo stien a vytvara
plytky tok vody po dlazke jaskyne. bola mi zima, snazila som sa aby mi bola zima. potom som
vyslovila prianie - chcem ist do jesene. vytrestila som sa cez hruby lad hore von a tam
vladna pokojna jesen, plna farebnych listov... sla som k stromu, a s mojou hnedou halenkou,
lahkou ako vanok, som zacala tancovat okolo stromu, chytila som sa jeho kmena a pocitila
jeho draplavu silnu koru a krutila sa dookola. sadla som si. pod strom. z oci mi vypadli
3 slzy. kazda z nich bola biela a trblietala sa. stuhli na male biele trblietave gulky.
vsetky tri som zachitila a dala som ich na koru stromu. kora bola omnoho hladsia... jeho
listky boli farebnejsie a jeho koruna bola hustejsia. obopasal ma korenmi a zo mna vypadli
dalsie znamenia zubu (moja samanska "specialita") , biele, trblietave..... dala som ho stromu a konecne sa premenil na
zivota radujuci sa a zdravy strom. jesenny strom. vsetko zavladlo este vacsim pokojom.
jeho listy potom poopadavali, a spravili veterny vir, ktory ma zdvihol do vzduchu. obetoval
ich pre mna. uvidela som krajinu. bola krasna, vysoke pohoria pod nimi jazero a vokol sama
jesen. listy ma zaviedli az na skalu, hore k pohoriam. zacala som vnimat moje telo. sedim
v tureckom sede, drzim krystal. (ide druha meditacna pesnicka).. zacinam sa v sede vznasat.
citila som sa lahucko, ako by som sa kolisala vo vetre. nic ma nedrzalo. vznasala som sa.
zacula som hlas orla. nebol jeden. bolo ich 5. prisli si po mna. ten v strede ma chytil
do pazurikov, a odnasal prec.. vyslovila som ze chcem ist pozriet indianov v severnej
amerike. zosadli sme kdesi uprostred And (kordilery) v horach, vrchoch, alebo kdesi na
niektorej planine, vyvysenine, zemepisne povedane na nahornej plosine. tu som si stala
dostredu nich, oni dookola a zacala som tancovat. uz som nemala len jesennu halenku, mala
som orlie kridla a bola som obalena pierkami. takmer ako oni. prisiel indian, bol "hnedy" (taky klasicky severoamericky)..
dala som mu 5 znameni zubu, pozeral na mna jeho velkymi hnedymi ocami, mudrym pohladom,
akoby mi hovoril, ano rozumiem ti, a pokyvkaval hlavou. bol to krasny pocit. bola tam tma.
noc. jedno znamenie som mu dala do oblasti srdca. povedala som nech sa niekedy ukaze aj
on u nas.... orly ma vzali, vyleteli sme vysoko hore a ja som si zazala velky ohnovy stit.
aby ma bolo vidno. s orlami sme sa vratili ku nam, nasej rise ducha. chcela som tak urobit
kvoli slnku. znova ma nabilo energiou. otvorila som oci.
Anonymous

Users Information

Postby Anonymous » Thursday, 02. December 2004, 16:31

WhiteWolfSix wrote:Ja semináre robím aj naďalej...

a kde kedy ake za kolko pre koho... ? :wink:
Anonymous

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 02. December 2004, 16:41

Poslal som Ti odpoveď na PM... Pozri si Nové správy v záhlaví stránky
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Re: rozhodla som sa ....

Postby Anonymous » Saturday, 04. December 2004, 12:23

Akuna_katka wrote:....
ano rozumiem ti, a pokyvkaval hlavou. bol to krasny pocit.

Katka aj ja ti rozumiem. Na zenskom oddeleni sa vraj uvolnili dve lozka tak dobehni. Ale inak je to pekne. Trip robi divy, casto sa divim sa ako divy.
Anonymous

Users Information

Re: rozhodla som sa ....

Postby WhiteWolfSix » Saturday, 04. December 2004, 16:45

galoo wrote:Na zenskom oddeleni sa vraj uvolnili dve lozka tak dobehni.

Môžeš mi toto vysvetliť? Inak si koleduješ o zmazanie príspevku... :x
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Anonymous » Saturday, 04. December 2004, 17:22

ale co by si koledoval on to tak urcite nemyslel .. som rada ze mi rozumies, niekedy si myslim ze je malo takych ludi, ktori su tomu OCHOTNI rozumiet. dik pridem pozriet

majte sa, som rada ze som medzi vami..

Katka
Anonymous

Users Information

Postby Nopal » Sunday, 05. December 2004, 03:42

Akuna_katka wrote: Existují pro mne pouze cesty
Po stezkách srdce. Jen po
Takových cestuji a projít je
V celé délce je jedinou
Hodnotnou zkouškou, kterou znám.
A tak po nich cestuji a bez
Dechu se dívám a dívám. DON JUAN.

:smt038
Je úžasné cestovať po cestách-necestách a pozorovať len tak krajinu. Neponáhľať sa do cieľa, občas aj zablúdiť. Spoznať a pochopiť.
Nezísť z cesty len preto, že vidíme skratku po chodníku :smt039
Nopal

Moderátor

Users Information

Postby Anonymous » Thursday, 09. December 2004, 20:47

Ok tak moja oblubena cesta tiez sa zacina v jaskyni.
:D
-sedim uprostred jaskyne lavá ruka v lone a pravou sa dotykam zeme
(prava noha trochu pred lavou - pozicia muza s parozím)

-v jaskyni je chladno no moje telo sa zahrieva. pocvylke sa na tele objavujú male plamienky a tie sa rozhorievaju az som jeden velky plamen, vatra.

-ohen dohorel a na zemi lezi iba kopka popola
- jaskynou zafuka vietor. popol sa zvyri a leti von z jaskyne.
vnimam krajinu pod sebou. som vetrom som vzduchom
- som rozvievany na vsetky strany sveta cely svet je podomnov.
a ja sa k nemu priblizujem padam pomali na zem do potokov a riek
tie ma nesu do mora
-som kvapkami vsetkych vod som ocean
-zrazu pomaly stupam vyparujem sa a stavam sa mrakom
vznasajucim sa nad horou. zrazu zistujem ze je to prave ta moja hora uprostred ktorej je moja jaskyna a tak s menim v dazd
- zvlazujem vsetko na okolo a presakujem zemou. predieram sa stale blizsie k svojmu pociatku i koncu. predieram sa k svojej jaskyni
- konecne presakujem kvapka za kvapkou padam na zem, stale na to iste miesto a kvapel rastie ja som nim som zemou.
cestou som pochopil ze vsetko sa navracia tam odkial prislo.
som zemou som kvaplom po ktorom steka voda som vetrom prehanajucim sa po jaskynichladiaci plamene ktore su skryte vo vnutry mna.
-uvedomujem si ze som ze som sa vratil ocisteny aby som mohol pokracovat a znovu sa vratit
-sedim uprostred jaskyne lavá ruka v lone a pravou sa dotykam zeme

tak toto bola skratena verzia mojej cesty vola sa ocistna jaskyna
Anonymous

Users Information

Postby Nopal » Thursday, 09. December 2004, 22:28

shaman wrote:tak toto bola skratena verzia mojej cesty vola sa ocistna jaskyna

pékne od Shamana, ze cestu opísal :heart:
:smt060
Nopal

Moderátor

Users Information

Postby Anonymous » Friday, 10. December 2004, 11:31

shaman pekna :) ja na ocistenie robim ocistne ritualy... s pentagramami a takymi blbostickami :) ... o to lahsie ze vidim energiu.. pa
Anonymous

Users Information

Wolfov revír.

Postby Anonymous » Saturday, 11. December 2004, 10:31

WhiteWolfSix wrote:
galoo wrote:Môžeš mi toto vysvetliť? Inak si koleduješ o zmazanie príspevku... :x

chlape a neberies ty ten zivot nejak vazne? sak tebe rozhodi cakry jedna veta, klud. ja neviem skade si prisiel na ideu ze na fore musi kazdy s kazdym suhlasit a pisat len vety typu: jeeej ake pekne. suhlasim. mozes mi to vysvetlit. atd. sposob reakcie na dany podnet je dany mojou individualitou a ironiu ktoru pouzivam mozno nepochopi a nerozchodi 80 percent ludi, katka ma zase z jej reakci presvedcila ze nieje hakliva na svoje ego, co svedci o jej duchovnom dusevnom vyzreti, co sa na rozdie od ........ asi neda povedat. ak si nepochopil tak napis, ti to namalujem. a kľuuud.
Anonymous

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Saturday, 11. December 2004, 11:31

Ďakujem, že ma na moje ego upozorňuje človek na tak vysokej duchovnej úrovni. Zabúdaš, že moja úloha je tu udržiavať diskusiu v medziach slušnosti a len som Ťa krátko upozornil. Skôr Tvoja reakcia na moje upozornenie jasne ukazuje, že Ťa to rozhádzalo. Takže kľud. Ak máš rád iróniu, začni s ironizovaním od seba a potom sa ukáže aký si frajer 8)
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Re: Wolfov revír.

Postby Anonymous » Saturday, 11. December 2004, 11:53

sposob reakcie na dany podnet je dany mojou individualitou a ironiu ktoru pouzivam mozno nepochopi a nerozchodi 80 percent ludi, katka ma zase z jej reakci presvedcila ze nieje hakliva na svoje ego, co svedci o jej duchovnom dusevnom vyzreti, co sa na rozdie od ........ asi neda povedat. ak si nepochopil tak napis, ti to namalujem. a kľuuud.

ahoj, máš pravdu s tým, že každý sa prejavuje inak, každý má predsa svoje vyjadrovanie a nemala by som dôvod hnevať sa na teba, skôr sa mi páčia ľudia, ktorí vedia vymýšľať také veci, na niektorých veciach sa aj zasmejem.. A vlk, prečo by sa malo ukazovať kto je aký frajer? Aj ja som mala síce také chvíľky keď som už už chcela niekomu vynadať, ale potom som si povedala že to za to nestojí... Kašlite na to. Obaja ste predsa frajery :P

pekný deň, pozdravujem NOPALA :))) cmuky cmuky
Anonymous

Users Information

Postby Anonymous » Saturday, 11. December 2004, 11:55

vau ako divne to napísalo :D
Anonymous

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Saturday, 11. December 2004, 12:38

Akuna: Opravil som Ti to. Akýkoľvek svoj príspevok môžeš kedykoľvek opraviť pomocou tlačidla Edituj/Edit, ktoré sa nachádza len pri Tvojich príspevkoch. :wink:
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Re: Wolfov revír.

Postby Nopal » Sunday, 12. December 2004, 00:03

Akuna_katka wrote:

pekný deň, pozdravujem NOPALA :))) cmuky cmuky

:smt024 Akuna_Katka : :smt058
btw : a Nopal je :smt061
:smt060
Nopal

Moderátor