Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
šamanské, základný, kurz, putovanie, vsfu, diskusia, termínom, jednotlivým, jeho, diskusiu, téma, táto, bude, obsahovať, kurzu
12 posts
• Page 1 of 1
Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Táto téma bude obsahovať diskusiu ku kurzu Šamanské putovanie - základný kurz a k jeho jednotlivým termínom.
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Krásny den prajem....kde sa koná tento kurz?
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Po stiahnutí prihlášky sa dozvieš všetky potrebné organizačné informácie. Tento kurz sa bude konať v Budči.
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)už sa nedá prihlásiť?
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)myslim, ze da, stale nie je uzatvoreny - pozri kalendar akcii na 1. polrok 2010
![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Kurz je stále otvorený, takže je možné stále sa prihlásiť, aj keď sa termín kráti.
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Neviem do akej témy zaradiť otázky . Tak som to napísala tu. Tešila som sa na kurz šamanského putovania, ale nevyšiel. V novootvorených kurzoch som nevidela ani takýto druh kurzu. Ešte predtým ma ale zaujímalo, či sa toho môžu zúčastniť všetci prihlásení. Čo ak niekto nie je na to ešte pripravený, alebo hľadá informácie kvôli zneužitiu, moci, vlastnému prospechu, ublíženiu iným a pod.? Dá sa to nejako zistiť aj pred kurzom? Alebo sú zážitky tak silné, že tieto otázky sú nepodstatné? Poprípade je potrebná nejaká duchovná príprava na kurz? Ako sa dá rozlíšiť kurz zameraný na duchovno a komerčný kurz. Už dlhú dobu mám nutkanie absolvovať šamanské putovanie a pri hľadaní ma prenasledovali takéto otázky. Ja sa vätšinou riadim srdcom, ale cez net nevidíš ľudí s ktorými máš spolupracovať, ale musíš im veriť.
Aké máte skúsenosti Vy? ![]()
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Doporucujem si obcas pozriet stranku www.getskills.com. Vsetky dobre kurzy, workshopy. Kurzy samanstva, alternativna medicina, joga, rozvoj vedomia...Pre ucitelov, ziakov aj skoly. Zadarmo
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Však napíš rovno, že sa snažíš propagovať vlastnú stránku.
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)kurzovník, to čo je zadarmo, obvykle za to aj stojí - teda za veľmi málo. energiu skupiny, priamy kontakt s účastníkmi počas kurzu nič nenahradí, virtuálne je to proste o niečom inom. to že sa to odovdzdávalo vždy v osobnom kontakte nie je náhoda.
kvietok, v šamanskej tradícii existuje poznanie, že duchovní pomocníci opustia človeka, ktorý veci zneužíva. mali sme ľudí, ktorí napríklad len išli cestovať pod vplyvom alkoholu, spojenci ich vykopli z horného sveta a mali pár mesiacov čo robiť, aby si ich udobrili a mohli sa tam znovu dostať. to neznamená, že nie je dosť entít, ktoré sú ochotné spolupracovať aj v zlom s tým človekom, ale to nie sú spojenci z horného alebo dolného sveta, ale vzdy zo stredného, čo je vlastne paralela našej reality. mne sa osvedčilo rozlišovanie podľa toho, či Ta tí ľudia namotávajú na seba, aby si išla iba podľa ich poznania, alebo ti iba poskytnú nástroje, ktoré môžeš sama používať. tento systém šamanského putovania aj HS ktoré používame, sú presne také - dostaneš zručnosti, usmernenie, no ostatné sa učíš priamo od spojencov, nie od človeka, nikto Ti nepovie že to musíš robiť tak a tak, často dostaneš otázku: ak by si si mala sama odpovedať na svoju otázku, aká by bola odpoved? takže- aká by bola Tvoja odpoved na Tvoje otázky? ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)
No v podstate, ja som si už vybrala, len kurz zatiaľ nebol. Viacmenej osobný kontakt vždy napovie o tom človeku to, čo je pre teba dôležité. To ma zatiaľ nikdy nesklamalo. Moja otázka bola skôr o internete a o tom , že ten osobný kontakt tam práve chýba. Na druhej strane viem, že každý sa dostane tam kde musí. Len rôznymi cestami. Tak dúfam ,že kurz bude a v termíne, kedy mi to vyjde. Možnože by mal napísať niekto kto ho absolvoval, aký mal z toho dojem. Myslím, že veľa ľudí od tohto odradí strach z neznámeho, alebo nedôvera.
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Máš pravdu kvietok.
![]()
12 posts
• Page 1 of 1