Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia) Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia) Táto téma bude obsahovať diskusiu ku kurzu [b:29whed7g]Šamanské putovanie - základný kurz[/b:29whed7g] a k jeho jednotlivým termínom.
Previous topic • Next topic
6 posts
• Page 1 of 1
Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Táto téma bude obsahovať diskusiu ku kurzu Šamanské putovanie - základný kurz a k jeho jednotlivým termínom.
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Krásny den prajem....kde sa koná tento kurz?
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Po stiahnutí prihlášky sa dozvieš všetky potrebné organizačné informácie. Tento kurz sa bude konať v Budči.
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)myslim, ze da, stale nie je uzatvoreny - pozri kalendar akcii na 1. polrok 2010
![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)Kurz je stále otvorený, takže je možné stále sa prihlásiť, aj keď sa termín kráti.
Previous topic • Next topic
6 posts
• Page 1 of 1
Similar topics