Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)

Praktické skúsenosti so šamanstvom a šamanskými technikami, šamanská liečba, šamanizmus na Slovensku

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
šamanské, základný, kurz, putovanie, vsfu, diskusia, termínom, jednotlivým, jeho, diskusiu, téma, táto, bude, obsahovať, kurzu

Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 27. January 2010, 08:23

Táto téma bude obsahovať diskusiu ku kurzu Šamanské putovanie - základný kurz a k jeho jednotlivým termínom.
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Re: Šamanské putovanie - základný kurz (diskusia)

Postby Mamjedensen » Wednesday, 27. January 2010, 15:06

Krásny den prajem....kde sa koná tento kurz?
Mamjedensen

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 27. January 2010, 15:23

Po stiahnutí prihlášky sa dozvieš všetky potrebné organizačné informácie. Tento kurz sa bude konať v Budči.
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Mamjedensen » Saturday, 06. February 2010, 14:03

už sa nedá prihlásiť?
Mamjedensen

Users Information

Postby lucianna » Saturday, 06. February 2010, 14:20

myslim, ze da, stale nie je uzatvoreny - pozri kalendar akcii na 1. polrok 2010
Image
Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
lucianna

VIP

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Saturday, 06. February 2010, 14:33

Kurz je stále otvorený, takže je možné stále sa prihlásiť, aj keď sa termín kráti.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby kvietok » Wednesday, 16. November 2011, 23:46

Neviem do akej témy zaradiť otázky . Tak som to napísala tu. Tešila som sa na kurz šamanského putovania, ale nevyšiel. V novootvorených kurzoch som nevidela ani takýto druh kurzu. Ešte predtým ma ale zaujímalo, či sa toho môžu zúčastniť všetci prihlásení. Čo ak niekto nie je na to ešte pripravený, alebo hľadá informácie kvôli zneužitiu, moci, vlastnému prospechu, ublíženiu iným a pod.? Dá sa to nejako zistiť aj pred kurzom? Alebo sú zážitky tak silné, že tieto otázky sú nepodstatné? Poprípade je potrebná nejaká duchovná príprava na kurz? Ako sa dá rozlíšiť kurz zameraný na duchovno a komerčný kurz. Už dlhú dobu mám nutkanie absolvovať šamanské putovanie a pri hľadaní ma prenasledovali takéto otázky. Ja sa vätšinou riadim srdcom, ale cez net nevidíš ľudí s ktorými máš spolupracovať, ale musíš im veriť. ;) Škriatok v mojej hlave mi odpovie, všetko bude dobré a stane sa tak ako má, tak na čo sa trápiš, veď ja ťa nikdy nesklamem.
Aké máte skúsenosti Vy? :smt024
kvietok

Users Information

Postby kurzovnik » Thursday, 24. November 2011, 19:49

Doporucujem si obcas pozriet stranku www.getskills.com. Vsetky dobre kurzy, workshopy. Kurzy samanstva, alternativna medicina, joga, rozvoj vedomia...Pre ucitelov, ziakov aj skoly. Zadarmo
kurzovnik

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 24. November 2011, 21:18

Však napíš rovno, že sa snažíš propagovať vlastnú stránku. *5*
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby GigiViera » Thursday, 24. November 2011, 21:23

kurzovník, to čo je zadarmo, obvykle za to aj stojí - teda za veľmi málo. energiu skupiny, priamy kontakt s účastníkmi počas kurzu nič nenahradí, virtuálne je to proste o niečom inom. to že sa to odovdzdávalo vždy v osobnom kontakte nie je náhoda.
kvietok, v šamanskej tradícii existuje poznanie, že duchovní pomocníci opustia človeka, ktorý veci zneužíva. mali sme ľudí, ktorí napríklad len išli cestovať pod vplyvom alkoholu, spojenci ich vykopli z horného sveta a mali pár mesiacov čo robiť, aby si ich udobrili a mohli sa tam znovu dostať. to neznamená, že nie je dosť entít, ktoré sú ochotné spolupracovať aj v zlom s tým človekom, ale to nie sú spojenci z horného alebo dolného sveta, ale vzdy zo stredného, čo je vlastne paralela našej reality.
mne sa osvedčilo rozlišovanie podľa toho, či Ta tí ľudia namotávajú na seba, aby si išla iba podľa ich poznania, alebo ti iba poskytnú nástroje, ktoré môžeš sama používať. tento systém šamanského putovania aj HS ktoré používame, sú presne také - dostaneš zručnosti, usmernenie, no ostatné sa učíš priamo od spojencov, nie od človeka, nikto Ti nepovie že to musíš robiť tak a tak, často dostaneš otázku: ak by si si mala sama odpovedať na svoju otázku, aká by bola odpoved? takže- aká by bola Tvoja odpoved na Tvoje otázky? *4*
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Postby kvietok » Wednesday, 07. December 2011, 15:00

GigiViera wrote:kurzovník, to čo je zadarmo, obvykle za to aj stojí - teda za veľmi málo. energiu skupiny, priamy kontakt s účastníkmi počas kurzu nič nenahradí, virtuálne je to proste o niečom inom. to že sa to odovdzdávalo vždy v osobnom kontakte nie je náhoda.
kvietok, v šamanskej tradícii existuje poznanie, že duchovní pomocníci opustia človeka, ktorý veci zneužíva. mali sme ľudí, ktorí napríklad len išli cestovať pod vplyvom alkoholu, spojenci ich vykopli z horného sveta a mali pár mesiacov čo robiť, aby si ich udobrili a mohli sa tam znovu dostať. to neznamená, že nie je dosť entít, ktoré sú ochotné spolupracovať aj v zlom s tým človekom, ale to nie sú spojenci z horného alebo dolného sveta, ale vzdy zo stredného, čo je vlastne paralela našej reality.
mne sa osvedčilo rozlišovanie podľa toho, či Ta tí ľudia namotávajú na seba, aby si išla iba podľa ich poznania, alebo ti iba poskytnú nástroje, ktoré môžeš sama používať. tento systém šamanského putovania aj HS ktoré používame, sú presne také - dostaneš zručnosti, usmernenie, no ostatné sa učíš priamo od spojencov, nie od človeka, nikto Ti nepovie že to musíš robiť tak a tak, často dostaneš otázku: ak by si si mala sama odpovedať na svoju otázku, aká by bola odpoved? takže- aká by bola Tvoja odpoved na Tvoje otázky? *4*

No v podstate, ja som si už vybrala, len kurz zatiaľ nebol. Viacmenej osobný kontakt vždy napovie o tom človeku to, čo je pre teba dôležité. To ma zatiaľ nikdy nesklamalo. Moja otázka bola skôr o internete a o tom , že ten osobný kontakt tam práve chýba. Na druhej strane viem, že každý sa dostane tam kde musí. Len rôznymi cestami. [smilie=flora008.gif] Tak dúfam ,že kurz bude a v termíne, kedy mi to vyjde. Možnože by mal napísať niekto kto ho absolvoval, aký mal z toho dojem. Myslím, že veľa ľudí od tohto odradí strach z neznámeho, alebo nedôvera.
kvietok

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 07. December 2011, 16:19

Máš pravdu kvietok. *18*
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information