Skúsenosti s duchmi (tie dobré aj zlé)Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
prácu, jeho, shamanna, možno, teba, odveci, pre, tak, upozornil, dobré, zlé, tie, duchmi, ramadanite, práve ramadanite, práve kvôli tým kultúrnym koreňom som Ťa upozornil na shamanna a jeho prácu
Aj ja Ti k tomu niečo poviem. MUSIEŤ a CHCIEŤ môže byť podľa mňa niekedy jedno a to isté. Hlavne u takých duchov, ktorí vedia, alebo aspoň tušia odkiaľ pochádzajú a kam kráčajú... - A ak už niekto prešiel úplným duchovným procesom tak pôjde na zem za poslaním, ktoré bude radostne plniť. :smt031 Ak také poslanie nemá tak sa asi nebude chcieť dobrovoľne a nezmyslene brodiť blatom, ktoré už má za sebou... :smt011 :rocklicker:
Ja som pochopil, že ty si nepochopil. Respektive pochopil si to tak, ako sa Ti to hodilo ![]()
Ja som Ťa tosomja tiež nepochopil, resp. nechápem prečo si myslíš, že je tu blato
To bolo len obrazné vyjadrenie, ale kto nechce chápať nechápe. Myslím, že ďalšia debata o tom je neúčelná, evidentne si nechceme rozumieť. Energiu, ktorú by som do toho vkladal viem využiť aj lepšie. Majte sa kokopelláci a príjemnú diskusiu Vám prajem...
Samozrejme, že som pochopil, že je to myslené obrazne. Len mi akosi stále uniká, odkiaľ si ten obraz vzal, resp. čím ho máš podložený. Do čoho vkladáš energiu je Tvoja vec a ak Ti dostatočne zrozumiteľné vysvetlenie (bez zbytočného zahmlievania obraznými vyjadreniami) svojho názoru za to nestojí, je to tiež Tvoja vec.
Ok, tak ja to predsa vysvetlím a kto chce, nech sa na tom vybúri, veď koniec koncov všetci sme EGOISTI a kto šteká najviac.... Blato je tu preto, lebo to tak vnímam ja a nie som myslím jediný. Naozaj dúfam, že ma ešte čaká aj niečo lepšie, nie také väzenie, ako je tu v tomto ťažkom, hmotnom, ťažkopádnom, nedokonalom svete, v ktorom som preto, lebo som sám nedokonalý, ťažkopádny, hmotný, ťažký. Čiže pripúšťam, že sem dokonale zapadám, to však neznamená, že sa tu aj dobre cítim. A ak to niekto nazve nevyrovnanosťou, tak nech! Poďľa mňa nespokojnosť je ten najsilnejší hnací motor a ja som rád, že som tu nespokojný a že mi to tu nestačí. Konieckoncov sme z duchovna a dúfam, že aspoň niektorým z nás sa podarí vrátiť sa naspäť do duchovna. Takže prečo sa uspokojiť s "blatom"? Je prirodzené že naše telá nás obmedzujú, musíme ich kŕmiť, starať sa o ne, aby nám slúžili, zároveň máme kopec povinností k druhým, aj k sebe, zažívame nepochopenie, netoleranciu, pretože sme si vybudovali svet nepochopenia a netolerancie. Skrátka blato. Niekto môže prekonávať prekážky s radosťou, môže s radosťou rásť, s radosťou sa vyvýjať, s radosťou dospievať, (všetci egoisti si teraz myslia že píšem o nich a tešia sa, aký som "nevyvynutý"), ale ja si aj tak myslím, že vyvýjanie sa poriadne tvrdá robota a častejšie sa spája s poriadnym utrpením, častejšie ako s radosťou. Takže o tom je to blato. Dúfam, že ste pochopili. Ak nie nevadí...
tosomja > podla mna mas zlu naladu; je jasne ze niekedy vidime svet zablateny, niekedy ziarivy - ale je to iba videnie. ON je stale rovnaky, alebo stale sa meniaci, pojmi ho ako chces.
"nebo hore nebo dole to co hore to i dole dnes sa raduj ak chces radost zajtrajskom kto si je isty" tak to myslim bolo napisane
Nie, toto sú moje celoživotné postoje a nemajú nič s mojou momentálnou náladou... Chápem, že každému to vyhovovať nemusí, ale ja sa za svoje názory nehanbím, aj keď vyznievajú negatívne... :smt049
otázka
WW6 chcel by som sa opýtať aké techniky "vysvetľovania" používate? ďakujem..
To Patrik: Neviem, či správne rozumiem Tvojej otázke. Ja používam techniku mentálnej komunikácie (telepatia?).
tosomja > samozrejme ze mi to 'nevyhovuje' ked niekto robi zo zivota 'blato' sebe, lebo tym zatahuje do 'blata' aj cast kruhu zivota nas vsetkych - tvoj postoj sa mi zda dost egoisticky (ked uz tak rad mas to slovo) - ani netusis ako sme vsetci pospajani a kto vsetko a kedy moze na tvoj zarputily pristup doplatit - nuz ale tajomstva neba & zeme su velke. tomu ta naozaj ucia tvoji duchovia ? a ulahcim ti tvoj dalsi prispevok : som egoista a posudzujem.
Vsetci sme egoisti. A ako Ťa tak citam, Teba do blata zaťahovať netreba, si v ňom až po uši... Mojich duchov nechaj laskavo na pokoji, oni ma neučia byť dokonalým človekom. Vedia veľmi dobre aký som. Pozri sa na seba až potom hodnoť iných. Aj by som Ti napísal oveľa viac, tlačí sa mi toho do "prstov" dosť, ale nebudem mrhať energiou tam, kde je to neúčelné. V takýchto prípadoch zvyčajne núkam pomoc, ale teraz sa mi nechce, kašlem na Teba. Veď nemusím pomáhať hocikomu prečo by som mal? Spadni poriadne na tú svoju veľkú, arogantnú, večne posudzujúcu a odsudzujúcu papuľu, potom vstaň, utri si z nej krv a konečne sa poriadne pouč. Potrebuješ to ako soľ. Čau a zobuď sa! ![]()
To tosomja: Prosím, zdrž sa akýchkoľvek osočovaní na adresu iných prispievateľov. To, že nesúhlasia s Tvojim názorom ešte neznamená, že ich môžeš arogantne osočovať.
Skôr než sem pripíšeš nejakú zlostnú poznámku na moju prosbu, zamysli sa a potom sa rozhodni čo spravíš. To, že tu niektorí nesúhlasíme s Tvojim/i názorom/názormi ešte neznamená, že máme niečo proti Tvojej osobe. Tvoje príspevky sú určite pre mnoho ďalších čitateľov (tých je viac ako prispievateľov) prínosné. Last edited by WhiteWolfSix on Monday, 25. April 2005, 16:35, edited 1 time in total.
tosomja > mas moznost argumentavovat akymkolvek sposobom, ale to co tu predvazdas na moju adresu nieje ziadna diskusia. na tvojich duchov som sa pytal preto, lebo sme v sekcii "Skúsenosti s duchmi (tie dobré aj zlé)", ak sa nechces vyjadrit, je to v poriadku, ak chces, poprosim ta ak sa da slusne. rozumiem aj inym slovam ako su uviedol. netusil som ze ta moj prispevok tak rozrusi - uz na tvoje prispevky reagovat nebudem.
technika
Asi sme si nerozumeli.. Je mi jasné, že to je mentálna komunikácia. Skôr som sa chcel opýtať aké používate techniky pri tej komunikácii. Zblúdilé a privtelené duše tu ostávajú z určitých dôvodov. Myslel som aké techniky "pomoci" používate, aby si uvedomili tieto dôvody. Či hľadáte nejaké príčiny, či hľadáte nejaké dôsledky.. Uvedomujem si, že to môže byť na dlhšie..