Skúsenosti s duchmi (tie dobré aj zlé)

Praktické skúsenosti so šamanstvom a šamanskými technikami, šamanská liečba, šamanizmus na Slovensku

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
hnc, len, ale, viac, den, quote, moja, skusenost, ramci, meradlami, nasej, som, ich, vidi, tak

Re:

Postby kvapka » Thursday, 21. January 2010, 18:44

GigiViera wrote:Prečo si mysliš že je človek vo chvilach umierania slaby? nie je to len nasa predstava, ktora vobec nemusi zodpovedat realite? Energia sa predsa nestraca, len transformuje, a moze jej byt ovela viacej. A mozno ani nejdu duchovia sem, ale ten clovek sam je uz scasti na tej druhej strane tak ich vidi a komunikuje s nimi ale vonkoncom by som to cele neposudzovala nasimi meradlami.

Moja skusenost, v ramci nasej rodiny viac menej bola, ze choremu sa v den jeho umrtia vyrazne ,,polepsilo,, . Ze sa najedol, rozpraval k veci, nechal sa poumyvat, cize mal viac energie v sebe nez napr. den pred tym. [smilie=flora008.gif]
kvapka

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Re: Skúsenosti s duchmi (tie dobré aj zlé)

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 21. January 2010, 19:17

kvapka: Toto býva bežné pre umierajúcich ľudí, že sa im zrazu stav "zlepší" a vzápätí umrú, takže to nie je smerodajný údaj.
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Previous