ako a na co sa budite ?

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
bolo, teplo, ale, take, nieco, zngc, quote, mozno, nuz, som, živlami, noci, vykecávať, spravil, ten

Postby Anonymous » Friday, 28. April 2006, 10:06

lujziana wrote: *3* :smt023 regi: to je teda dobrý návod :smt023 lebo ja bežne radšej otvorím balkón a vyvetrám *2* , toto vyzerá byť pohodlnejšie, ani z postele vstať netreba, ale zase komu sa chce v noci "vykecávať" so živlami :roll: :wink:

nuz, mozno by som aj ja spravil take, ale to teplo bolo bolo neobycajne vysoke...a najma ten pocit, ze tam je nieco....nieco co moze za to ze je take teplo...hm :-k ....
Anonymous

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Re: ako a na co sa budite ?

Postby Ametyst » Friday, 26. October 2007, 22:26

Ako a na co sa budim...hm.

Budievam sa obvykle na to,ze tam moj vnutorny komentator znova mele... on mi obvykle komentuje moje sny asi takym sposobom ako Gabo Zelenay zvykol futbal.
Proste si tam tak nezaväzne ,pohodovo a od veci trkoce..a niekedy si aj spieva. a komentuje mi to az do poslednej chvile az k prebudeniu este aj do tych detailov,ze : "A,ano,takze teraz vstava,otvorila oci,precitla,a dostala chut na Mate s medom a pomarancom,tak si ho hned pobezi aj spravit...(napriklad). .....proste take uplne banality. Niekedy to este par sekund pri precitani doznieva,je to znacne zive,ale inak sa to potom stale odmlci,proste koniec sichty ,ziadne nadcasy ;-) .

Chvilu som vazne vahala kam to zaradit,ci sem,alebo do "samomluvy". Toto je uz asi blizsie tomu co tam GigiViera popisuje. Ale napriek tomu...nie je to obtazujuce ani sa to nijako nemiesa do zivota bdeleho. Tak neviem. Ved snad si moje Ja zasluzi aj nejaky ten vlastny "nocny zivot".
Image Image ...Alebo je to uz prilis Jackyll-Hydeovske? Image Image Image Image
Ametyst

Users Information

Postby Atlantis » Friday, 02. November 2007, 20:41

Koho si myslel tym gabo Zelenay :) lebo jedneho poznam osobne :D
Atlantis

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Friday, 02. November 2007, 20:51

Atlantis: Len tak mimochodom, Ametyst je žena. Má to napísané pod avatarom (posledný riadok naspodu). *40*
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Atlantis » Friday, 02. November 2007, 21:01

hehe.. ale je TEN ametyst nie :)
Last edited by WhiteWolfSix on Wednesday, 22. December 2010, 13:04, edited 3 times in total.
Reason: Zbytočná citácia zmazaná
Atlantis

Users Information

Postby Linda » Friday, 23. November 2007, 13:54

Image pravidelne sa budím na to, že jeden orgán v mojom tele potrebuje súrne vyprázdniť Image
som doma, s budíkom sa nekamarátim, takže to nikdy nie je drastické, keďže to nie je príliš skoro Image
Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Linda

VIP

Users Information

Postby Mato30 » Friday, 12. March 2010, 22:40

Ahojte.
Par sekund potom ako sa zobudim, vidim pri mne v izbe niekedy rozlicne bytosti. Od sedej postavy ktora na mna utocila a potom odisla az po tien ktory usiel, dokonca som videl na postely lezat takeho zvlastneho trpaslika ktory sa mna usmieval. Naposledy som videl moju matku ako ide k polickam so satstvom, samozrejme ze tam nakoniec nebola. Potom zelene oci, mojho psa, ktory lezi a diva sa na mna, potom som si uvedomil ze lezi niekde inde a spi. Chcem sa spytat ci nema niekto podobne skusenosti a tiez co to vlastne vidavam. Ta halucinacia psa bola asi nejake podvedome echo, lebo v polospanku som psa pocul ako chrape. Ale co boli tie tiene, postavu, oci atd.??
Dakujem, Martin
Mato30

Users Information

Previous