Co mam robit?

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
maju, ludia, jej, som, ale, mam, robit, starucka, tak, sviatky, kazde, uctime, vzdy, posleme, pohladnicu

Re: Co mam robit?

Postby jenny » Wednesday, 21. May 2008, 21:29

mna tiez zaujimaju taki ludia, pocuvala by som ich hodiny alebo studovala. poznam jednu, ktora zije v chudobe a berie od ludi len to, co sam jej das, nikdy nepyta prachy. mozem povedat, ze velmi mojej mame pomohla, ale je uz starucka a uz nevladze pomahat. vzdy jej posleme pohladnicu na kazde sviatky a tak si ju uctime. nieco ti poviem, ale neviem, co si o tom myslis, vsimla som si, ze ludia, co maju nejake urazy napr. ze nemaju ruku, palec atd. maju schopnosti vidiet. hm...
jenny

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby kenjee » Wednesday, 21. May 2008, 21:34

to je pravda maju inak orientovane zmysly...cital som jeden saman ezoterik atd bol robit medzi postihnutymi ktori boli na vozicku atd proste robil snimi ...a po par mesiacoch sa mu vraj stala taka vec ze sa mu z ruk uvolnovala energia on sa totizto venoval roznym veciam takymto a tam sa mu to otvorilo a ked sa pytal tych doktorov co su tam snimi stale vraj mu povedali ze tam sa to stava casto tak potom sa naucil aj reiky sa tomu zacal viac venovat...a tiez sa mu to stalo v prostredi kde boli taki ludia zaujimave Image
Image
kenjee

Users Information

Postby jenny » Wednesday, 21. May 2008, 21:46

je to zaujimave...inac drzim ti palceky na VS aj vo svajci. ja dalsi rok koncim, tak sa tesim, ked budem mat uz po tom.
jenny

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 21. May 2008, 21:53

Odbočili ste od témy. Ak chcete diskutovať o vešticiach alebo veštení, založte si samostatnú tému.Image
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby RedHawk » Thursday, 22. May 2008, 07:53

henka wrote:a mám také sklony, všetky tieto veci magické strčiť do vreca a hodiť do rieky, aby sa k tomu nikto nedostal. Image vytáča ma to. najradšej by som bola, keby neexistovali. nechcem, aby sa s tým niekedy moje deti stretli. ja tiež budem rada, ak ma to obíde.

Jaaj moja ak si raz zacala niet cesty spat.
Uz len zaujem o duchovno vedie k technikam praxe (Pre vysvetlenie je pre mna Magia vsetko kde sa pracuje s energiou a ludskou psyche v spolupraci s inymi prostriedkami. T.J. nielen ritualy)

Ja som tiez chcel prestat a aj sa mi to 2x podarilo, raz na polroka raz na 3 mesiace:)
RedHawk

VIP

Users Information

Postby RedHawk » Thursday, 22. May 2008, 07:56

henka wrote:mám viac skúseností, keď som použila svoju "silu" a netušila som čo robím
a to som len taká obyčajná bežná osoba
myslím si, že to má takto veľa ľudí

Offtopic: veštice sú primitívky Image

heh Heni to je najvacsi problem, robia ludia veci o ktorych dopade nemaju sajnu. Mne staci ked vidim ako si niekto cita knihu o magii a snazi sa "vytvorit" si nieco co ma byt vysledkom . Staci ak si oltar a vsetko predstavy a je to v ....

Co sa tyka vestic :) jedna sem (forum annwinu) dokonca chodi po inspiracie do svojich relacii.
Pozdravujem :)
RedHawk

VIP

Users Information

Postby lenka » Thursday, 22. May 2008, 08:31

jenny
nič v zlom :-) ale, píšeš že nemáš rada mágiu a veštenie a pod..
nepomýlila si si stránku? Image
lenka

Users Information

Postby fiohattu » Thursday, 22. May 2008, 11:29

henka wrote:mám viac skúseností, keď som použila svoju "silu" a netušila som čo robím
a to som len taká obyčajná bežná osoba
myslím si, že to má takto veľa ľudí

Offtopic: veštice sú primitívky Image

Tedaaa... teraz si vseckym vesticiam riadne nalozila

Dovolim si nesuhlasit... ta moja osobna je super Image jeden clovek co do mna "vidi" bez dlheho vysvetlovania a este ma aj hape Image ImageImage
Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
fiohattu

Users Information

Postby svetlo » Thursday, 22. May 2008, 11:38

Image
jeden clovek co do mna "vidi"...

... veď ale to môžeš aj ty sama, na to nepotrebuješ "niekoho" ...
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 22. May 2008, 11:45

Ešte raz upozorňujem, ak chcete diskutovať o vešticiach, založte si samostatnú tému. Tu je to off-topic.Image
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby fiohattu » Thursday, 22. May 2008, 11:45

To mas pravdu... aj "vidim", ale dvaja vidia viac Image

vies ale taky pokec o sebe s niekym cudzim je super
Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
fiohattu

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 22. May 2008, 11:46

Tému na 24 hodín zamykám.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Previous