Co mam robit?Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
maju, ludia, jej, som, ale, mam, robit, starucka, tak, sviatky, kazde, uctime, vzdy, posleme, pohladnicu
92 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Co mam robit?mna tiez zaujimaju taki ludia, pocuvala by som ich hodiny alebo studovala. poznam jednu, ktora zije v chudobe a berie od ludi len to, co sam jej das, nikdy nepyta prachy. mozem povedat, ze velmi mojej mame pomohla, ale je uz starucka a uz nevladze pomahat. vzdy jej posleme pohladnicu na kazde sviatky a tak si ju uctime. nieco ti poviem, ale neviem, co si o tom myslis, vsimla som si, ze ludia, co maju nejake urazy napr. ze nemaju ruku, palec atd. maju schopnosti vidiet. hm...
Re: Co mam robit?to je pravda maju inak orientovane zmysly...cital som jeden saman ezoterik atd bol robit medzi postihnutymi ktori boli na vozicku atd proste robil snimi ...a po par mesiacoch sa mu vraj stala taka vec ze sa mu z ruk uvolnovala energia on sa totizto venoval roznym veciam takymto a tam sa mu to otvorilo a ked sa pytal tych doktorov co su tam snimi stale vraj mu povedali ze tam sa to stava casto tak potom sa naucil aj reiky sa tomu zacal viac venovat...a tiez sa mu to stalo v prostredi kde boli taki ludia zaujimave
Re: Co mam robit?je to zaujimave...inac drzim ti palceky na VS aj vo svajci. ja dalsi rok koncim, tak sa tesim, ked budem mat uz po tom.
Re: Co mam robit?Odbočili ste od témy. Ak chcete diskutovať o vešticiach alebo veštení, založte si samostatnú tému.
![]()
Re: Co mam robit?
Jaaj moja ak si raz zacala niet cesty spat. Uz len zaujem o duchovno vedie k technikam praxe (Pre vysvetlenie je pre mna Magia vsetko kde sa pracuje s energiou a ludskou psyche v spolupraci s inymi prostriedkami. T.J. nielen ritualy) Ja som tiez chcel prestat a aj sa mi to 2x podarilo, raz na polroka raz na 3 mesiace:)
heh Heni to je najvacsi problem, robia ludia veci o ktorych dopade nemaju sajnu. Mne staci ked vidim ako si niekto cita knihu o magii a snazi sa "vytvorit" si nieco co ma byt vysledkom . Staci ak si oltar a vsetko predstavy a je to v .... Co sa tyka vestic Pozdravujem
Re: Co mam robit?jenny
nič v zlom nepomýlila si si stránku?
Tedaaa... teraz si vseckym vesticiam riadne nalozila Dovolim si nesuhlasit... ta moja osobna je super ![]() ![]() Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
... veď ale to môžeš aj ty sama, na to nepotrebuješ "niekoho" ...
Re: Co mam robit?Ešte raz upozorňujem, ak chcete diskutovať o vešticiach, založte si samostatnú tému. Tu je to off-topic.
![]()
Re: Co mam robit?To mas pravdu... aj "vidim", ale dvaja vidia viac
vies ale taky pokec o sebe s niekym cudzim je super Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
92 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5