Moj sen

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
som, moj, sen, nim, stranu, rieky, druhu, napadlo, rozmyslala, nad, rano, naha, sla, uplne, presla

Moj sen

Postby Anonymous » Sunday, 13. November 2005, 13:34

Nakolko som v zivote na razcesti a vsetko sa mi meni zakladne zivotne istoty praca manzelstvo chcem sa s vami podelit o sen ktory sa mi snival. Snivalo sa mi ze stojim na brehu hlbokej rieky a predo mnou stal moj stary otec cely v ciernom a presiel cez brod ja som sla za nim uplne naha a presla som na druhu stranu rieky. Rano som nad nim rozmyslala a napadlo ma ze hoci sa mi do zmien moc nechce asi je dobre prejst na druhu stranu a dat sa viest tym mudrejsim co je vo mne.
Anonymous

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby WhiteWolfSix » Monday, 14. November 2005, 08:18

:ok:
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Re: Moj sen

Postby ramadanite » Monday, 14. November 2005, 09:57

Viola wrote:Nakolko som v zivote na razcesti a vsetko sa mi meni zakladne zivotne istoty praca manzelstvo chcem sa s vami podelit o sen ktory sa mi snival. Snivalo sa mi ze stojim na brehu hlbokej rieky a predo mnou stal moj stary otec cely v ciernom a presiel cez brod ja som sla za nim uplne naha a presla som na druhu stranu rieky. Rano som nad nim rozmyslala a napadlo ma ze hoci sa mi do zmien moc nechce asi je dobre prejst na druhu stranu a dat sa viest tym mudrejsim co je vo mne.

co mne nesedi, ze si bola uplne naha so starym otcom :roll:
ramadanite

Users Information

moj sen

Postby Anonymous » Monday, 14. November 2005, 11:25

Preco ti nesedi ze som bola naha on bol ku mne cely cas chrbtom a nahota vo sne je cistota detskost oprostenie sa od konvencii taki sme prisli na svet a taki aj odideme
Anonymous

Users Information

Postby Nopal » Monday, 14. November 2005, 11:40

:smt024 ramadanite: Ty si sa mi teraz prejavil naozaj ukážkovo = lunárne :) Dnes ráno o 8:04 vstúpila Luna do znamenia Býka a vytvorila trigón s Venušou. Jupitera má v opozícii.
Si iste vnímavý človek, keď Ti tento aspekt pomohol vyloviť vo svojom podvedomí istú ľudskú slabosť.
Fajn, keď si TO, čo si vnímal aj napísal. Vyniesol si to na povrch asi aj pre iných, menej vnímavých, akým smerom sa dá v podvedomí hľadať
:smt039
Nopal

Moderátor

Users Information

Postby Nopal » Monday, 14. November 2005, 11:43

Viola wrote:Nakolko som v zivote na razcesti a vsetko sa mi meni zakladne zivotne istoty praca manzelstvo......

:smt024 Viola: znamenie Býka je najviac zamerané na ISTOTY a ich FIXÁCIU. Znameniu Býka vládne Venuša, ktorá mu dáva pre STABILIZACIU pohodlie. To, že si sa objavila v sne nahá ma vôbec neprekvapuje. Mne to tam dokonca aj sedí. Nahotou je vyjadrená krása, ale aj veľká potreba citu. Venuša ukazuje zmyselnému a požívačnemu Býkovi vlastne jemnosť svojej pokožky. Venuša v Býku má vždy potrebu byť milovaná.
Že sa tam objavil človek v čiernom odeve - tak mne prišiel do mysle SATURN ako prísny a neústupný učiteľ.
Na Tvojom mieste ja by som sa zaujímala, kde natívny Saturn práve tranzituje a čo mi chce teda vlastne povedať.
Mala si iste zaujímavý sen, ktorý je asi naviazaný na lunárny vplyv a má s ním súvislosť.
Nopal

Moderátor

Users Information

moj sen

Postby Anonymous » Monday, 14. November 2005, 11:58

to sa neda takto hovorit mne sa ten sen snival 3.11 den predtym ako som sla k svojmu regresnemu terapeutovi a v tu noc sa mi snivalo ze som videla vo velkej nadrzi rybiu obludu bala som sa jej ale postupne som zitila ze je priatelska a potom som sla do lesa a take iste obludy tam vyliezali zo zeme a obstupili ma a nebala som sa ich. Ja to vidim vsetko v suvise s tym hladanim co je pre mna dolezite muz v ciernom vnutorny stary ucitel mohol to byt aj ten terapeut v zosobneni mojho mrtveho stareho otca a tie obludy boli tie moje minule zivoty co som potom videla v regresii a boli dost besne. Na mna tie dva sny nechali hlboky dojem a stale sa kn im vraciam. Dnes sa mi napriklad snivalo ze sa zjavila Panna Maria a ludia pred nu chodili a ona sa na nich pozrela a videla ich viny a ti ludia potom trpeli aj ja som pred nu niekolko krat sla az kym som nebola uplne cista divny sen nikdy sa mi nesnivalo s nabozenskou tematikou Este ho nechapem.
Anonymous

Users Information

Postby Nopal » Monday, 14. November 2005, 12:08

:smt024 Viola : sen rozoberáš dnes, teda vibrácia nepôsobí len tak náhodne.
Ten starý človek v sne je podľa mna Saturn. Skús sa zaujímať o saturnské vyučovanie, možno Ti dačo dôležité príde, čo máš pochopiť :smt039
Nopal

Moderátor

Users Information

moj sen

Postby Anonymous » Monday, 14. November 2005, 12:24

A co je to saturnske vyucovanie? Ja som sa podla hviezd nikdy neriadila iba nedavno som si dala vypracovat zivotny horoskop podla hviezd a tam sa ukazuje to iste co v snoch cize velka zmena
Anonymous

Users Information

Re: moj sen

Postby ramadanite » Monday, 14. November 2005, 12:39

Viola wrote:Preco ti nesedi ze som bola naha on bol ku mne cely cas chrbtom a nahota vo sne je cistota detskost oprostenie sa od konvencii taki sme prisli na svet a taki aj odideme

to mas pravdu ale v snoch neplatia vzdy pravidla - ci uz sa nam zdaju konvencne alebo nekonvencne. ak si vsak nebola v detskom veku ale v sucastnom, vtedy moze mat nahota iny vyznam. stary otec v ciernom moze predstavovat muza, pre teba autoritu, ktory sa neotoci a ty si naha. cierna je v nasich koncinach povazovana za farbu smrti a smutku. mozno sa este stale nukas niekomu, kto odchadza. aj lasky odchadzaju na 'druhy breh'. takto sa mi to asociuje :roll:
ramadanite

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 14. November 2005, 14:43

Viola wrote:Rano som nad nim rozmyslala a napadlo ma ze hoci sa mi do zmien moc nechce asi je dobre prejst na druhu stranu a dat sa viest tym mudrejsim co je vo mne.

:idea: Rád by som vás všetkých upozornil na tento Violin záver. Nech sa nám natíska akákoľvek interpretácia častí či celého jej sna, najdôležitejšie je, aký záver zo sna spravila sama Viola. 8)
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby ramadanite » Monday, 14. November 2005, 15:59

co sa mi natiska: ked je niekto so svojim zaverom ok, nepotrebuje ziadat dalsie. myslim ze Viole pomoze 'zaver' urobit aj nas pohlad.
ramadanite

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 14. November 2005, 18:00

Viola wrote:Nakolko som v zivote na razcesti a vsetko sa mi meni zakladne zivotne istoty praca manzelstvo chcem sa s vami podelit o sen ktory sa mi snival.

Máš pravdu ramadanite, ak je niekto ok so svojim záverom, nepotrebuje žiadať ďalšie závery. Viola však nežiadala o naše závery, ona sa s nami chcela jednoducho podeliť o svoju skúsenosť a svoj záver. Neviem, kde si čítal, že nás o niečo žiada. :roll:
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby ramadanite » Monday, 14. November 2005, 18:12

ww >

Viola wrote:to sa neda takto hovorit mne sa ten sen snival 3.11 den predtym ako som sla k svojmu regresnemu terapeutovi a v tu noc sa mi snivalo ze som videla vo velkej nadrzi rybiu obludu bala som sa jej ale postupne som zitila ze je priatelska a potom som sla do lesa a take iste obludy tam vyliezali zo zeme a obstupili ma a nebala som sa ich. Ja to vidim vsetko v suvise s tym hladanim co je pre mna dolezite muz v ciernom vnutorny stary ucitel mohol to byt aj ten terapeut v zosobneni mojho mrtveho stareho otca a tie obludy boli tie moje minule zivoty co som potom videla v regresii a boli dost besne. Na mna tie dva sny nechali hlboky dojem a stale sa kn im vraciam. Dnes sa mi napriklad snivalo ze sa zjavila Panna Maria a ludia pred nu chodili a ona sa na nich pozrela a videla ich viny a ti ludia potom trpeli aj ja som pred nu niekolko krat sla az kym som nebola uplne cista divny sen nikdy sa mi nesnivalo s nabozenskou tematikou Este ho nechapem.
ramadanite

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 14. November 2005, 18:30

ramadanite: To je síce pekné, ale je to v súvislosti s procesom, ktorým prechádza, tj procesom zmeny. A každá zmena je samozrejme spojená s hľadaním.

Koniec koncov si sa nevyjadroval k tomuto jej príspevku, ale k pôvodnému príspevku, na čo som reagoval, že nepotrebuje naše komentáre. Priznávam však, že to možno len ja takto vidím a myslím si, že je na Viole ako sa k tejto debate postaví.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Nopal » Monday, 14. November 2005, 18:39

WhiteWolfSix wrote:
Viola wrote:Nakolko som v zivote na razcesti a vsetko sa mi meni zakladne zivotne istoty praca manzelstvo chcem sa s vami podelit o sen ktory sa mi snival.

Máš pravdu ramadanite, ak je niekto ok so svojim záverom, nepotrebuje žiadať ďalšie závery. Viola však nežiadala o naše závery, ona sa s nami chcela jednoducho podeliť o svoju skúsenosť a svoj záver. Neviem, kde si čítal, že nás o niečo žiada. :roll:

:smt024 áno WW6, dobrý postreh :) Lenže keď sa podelila o svoju skúsenosť, tak následne tým u nás vyvolala reakciu a ako vidím, tak aj reakcie. A ved aj to je dobre. Mne sa zažiadalo reagovať len na ramadanite lebo tu pre mňa, pre môj pocit on aktuálne reagoval.
Vykladať niekomu sny cez písmenka na fóre sa aj tak nedá, pretože sen
je vždy súkromná záležitosť, ktorá môže vyvolať u rôznych ľudí rôzne pocity.
Nopal

Moderátor

Users Information

Postby Nopal » Monday, 14. November 2005, 18:58

Viola wrote:A co je to saturnske vyucovanie? Ja som sa podla hviezd nikdy neriadila iba nedavno som si dala vypracovat zivotny horoskop podla hviezd a tam sa ukazuje to iste co v snoch cize velka zmena

:smt024 Viola : ak si si dala vypracovať osobný životný horoskop, tak Ti odporúčam, aby si si dala dodatočne u toho, kto Ti to robil vyložiť aj Tvoje životné úlohy, ktoré bude od Teba vyžadovať Tvoj osobný Saturn.
Trošku ma udivuje, že na takú pre každého dôležitú vec si nebola astrológom upozornená. Saturnské úlohy, princíp Luny a Venuše, tiež osobného bojovníka Marsa ktorý je v každom z nás, by mal astrológ pri vypracovaní horoskopu vysvetliť každému klientovi.
V astrologickom kútiku som sa zmienila o Saturne napríklad toto :
Saturn má svoju úlohu v živote každého z nás. Je to v astrológii veľký učiteľ, ktorý prostredníctvom zmien a často aj nepriazne osudu nás učí trpezlivosti a vytrvalosti. Jeho lekcie majú veľkú súvislosť s karmou. Snažme sa všetci naučiť týmto zákonom rozumieť.
Skús si dať do google heslo Saturn a dozvieš sa iste, čo sa dozvedieť máš [smilie=flora008.gif]
Nopal

Moderátor

Users Information

Postby ramadanite » Monday, 14. November 2005, 19:09

ww > snad by uz aj stacilo.
ramadanite

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 14. November 2005, 19:30

ramadanite: *4* *18*
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

noj sen

Postby Anonymous » Monday, 14. November 2005, 21:57

ahojte. Som prekvapena kolko reakcii moj sen vyvolal a pravdu povediac chcela som ho vlozit ku Mirkovmu snu o kolaci a priatelke ale kedze som tu kratko nepodarilo sa mi to. Toto forum je pre mna nieco ako sharing zdielanie toho co nas na cete postretne a samozrejme ini to mozu okomentovat. Ale suhlasim vnutorne s Petom ze je to moj proces ., tak ako ini si tu riesia svoje procesy a delia sa snimi. Niekedy sa vselico prepletie a vyplavi. Mam malo kontaktu s ludmi podobneho zamerania takze som rada ked si mozem precitat tieto stranky. Vsetkym vam dakujem
Anonymous

Users Information

Next