obyčajné alebo neobyčajné sny?

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
problém, potom, poriadku, alebo, nie, sny, obyčajné, neobyčajné

Postby WhiteWolfSix » Tuesday, 13. March 2007, 17:54

Ak to nie je problém, potom je to v poriadku. *4*
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby ela1 » Wednesday, 14. March 2007, 23:28

Možno sa to bude zdať normálne a možno zvláštne, že to sem ani nepatrí, ale keď sa tak bavíte o smrti, tak ja mám vždy sen o vypadaní pár zubov a po niekoľkých mesiacoch vždy niekto blízky umrie. Ešte sa nestalo, že by neumrel po takomto sne.
ela1

Users Information

Postby ela1 » Wednesday, 14. March 2007, 23:31

Gigi, spomenula si, že robíš semináre ohľadom smrti a umierania a tak som si spomenula, že keď som bola na takomto seminári, videla som seba v posteli umierať ako veľmi stará babka,žena, celá v bielom pyžame, no nik pri mne nebol. Bola som z toho taká smutná, že či naozaj budem sama. *12*
ela1

Users Information

Postby GigiViera » Thursday, 15. March 2007, 11:47

Ela, každý svojím spôsobom umiera sám. Neviem, na čo bola zameraná tá vízia - po okolnostiach svojej smrti by nemal nikto pátrať, len po pocitoch aké to bude, hlavne ten pocit prechodu na druhú stranu a ďalej. My sme cestovali vlastne ZA okamih vlastnej smrti a bolo to veľmi pôsobivé. Teda neviem kto a aké Ti dal inštrukcie, ale nie je to o predpovedi, pochybujem. Istým spôsobom zase človek nikd nie je sám, sú tam spojenci, ochrancovia, čakajú na nás naši blízki ktorí tam prešli pred nami . tak si skús ešte tento zážitok doplniť. Môžeš ho ale aj vnímať ako obraz svojej momentálnej osamelosti, pretože všetky takéto zážitky sú viacúrovňové.
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Postby ela1 » Thursday, 15. March 2007, 12:08

No, áno je to tak správne ako píšeš, to len ja som to tak vnímala, sprvu nie, ale až teraz. Čo sa týka pocitov, tak som bola veľmi kľudná, akoby som vedela, čo sa ďalej za smrťou ukrýva. To že som bola sama, to som veľmi nevnímala.
ela1

Users Information

Postby svetlo » Thursday, 15. March 2007, 14:30

ela wrote:Bola som z toho taká smutná, že či naozaj budem sama. *12*

ela wrote:To že som bola sama, to som veľmi nevnímala.

:rolleyes:
eli, ale Ty asi trošku tarkáš, lebo ako čítam tak čítam a vidí sa mi že si protirečíš :roll: ... alebo tomu nejak nerozumiem :-k
*45*
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby GigiViera » Thursday, 15. March 2007, 17:17

Ja tomu rozumiem tak, že počas toho zážitku tú samotu nevnímala ako problém, len neskôr jej to prišlo ľúto a smutno z toho pohľadu, že či to znamená že bude naozaj sama - je to tak, Eli?
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Postby ela1 » Thursday, 15. March 2007, 21:53

Presne tak Gigi Vierka :smt041 :heart: Keď som prežívala ten zážitok samotný, vnímala som všetko na okolí a hlavne to, aké mám pocity z toho, že seba vidím umierať. Až keď sa teraz k tomu spätne vraciam, tak mi prichodí, že som akoby umierala sama bez blízkych. Nik nebol pri mne.
ela1

Users Information

Postby Lariyanama » Thursday, 15. March 2007, 22:59

Možno tá vízia nemala vôbec symbolizovať samotu a opustenosť - človek je veľmi domýšľavý tvor. Konieckoncov popisuješ že v priebehu toho zážitku ťa nič také nenapadlo...
pod pis
Lariyanama

Users Information

Postby Numline1 » Monday, 19. March 2007, 19:18

Ahoj, som tu novy a chcel by som sa spytat na jeden sen (kvoli tomu som tu).

Snivalo sa mi ze po nasom dvore chodili dve babky v ciernom ale vyzerali tak ako muzi (podobali sa na tie babky z relacie SOS). Chodili hore dole po nasom dvore ja som im videl do tvare, a ked presli k nasej branke tak si povedali ze este posledny krat prejdu. Citil som ze ich akoby niekto nataca a aj akoby som ich natacal aj ja. Vyzeralo by to na vtipny sen ale zarazilo ma na tom ze som pri tom ich chodeni citil strach! Este dodam ze nejako som vedel ze tie babky su holohlave a a maju take sisatejsie hlavy. Strasne by som bol rad keby mi niekto vysvetlil tento sen, hlavne ten strach ktory som pritom citil

PS: Ked tie babky prisli prvy krat blizko k nasmu vchodu vsimli si ich moji rodicia a tiez sa zdesene pytali kto je to ...

Dakujem!

Martin (14)

Edit: Trochu som Ti upravil príspevok. Nemusíš každú vetu začínať na novom riadku, pretože sa text potom zle číta.

ww6
Numline1

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 19. March 2007, 20:33

Predovšetkým vitaj Martin (Numline1)! [smilie=sm033.gif]

Tvoj sen je zaujímavý, no napriek tomu je veľmi ťažké ho interpretovať. Skús si spomenúť akú mali tvár. Videl si ich oči? Kde boli Tvoji rodičia, keď si ich všimli?
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Numline1 » Monday, 19. March 2007, 21:06

Dakujem za privitanie !

Tvar bola viac zvraskavena(ale nie az tak moc), trosku bezvyrazna, čo sa tyka oci tak boli za hrubymi okuliarmi ale mam pocit ze boli rovnako bezvyrazne ako tvar mozno trochu tmave .
Mali satky,cierne,vlastne cele boli v ciernom

Rodicia stali vedla mna, vnutri v dome, vedla seba (ak to pomoze) , vedla okna ...

Mal by som sa niecoho zleho obavat?
M.
Numline1

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 19. March 2007, 21:11

Nie, nemyslím si, že by si sa mal niečoho obávať.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Numline1 » Monday, 19. March 2007, 21:15

Dakujem, som rad. Od dna co sa mi ten sen snival som stale myslel na toto forum,ze sa opytam ale akosi som na to zabudol :)
Urcite sa na toto forum budem vracat kedze viem ze mi tu poradia ohladom takych veci :cheer:

Este raz vdaka !

M. *16*
Numline1

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 19. March 2007, 22:17

Nemáš zač, spávaj kľudným spánkom.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

ajojte

Postby denisočka » Friday, 06. April 2007, 08:31

chcem sa tiež podeliť o môj dnešný sen,chcm aj podotknuť,že nezanechal vo mne žiadne velké emocie,tak asi prorocký nbude :lol: možno bol aj podmienený včerajšou záhadnou oblohou v Poprade....
sen....boli sme s manželom v našom malom mestečku na námestí pri pošte a všetci sme pozerali na nebo- z dvoch malých mráčikov vychádzali biele mračniská...ťahali sa von..bolo to,akoby mal byť koniec sveta....v tom nejaký chlap povedal,aby sme si všetci ľahli tvárou k zemi aby nám to nespálilo oči.Všetci sme osluchli,ľahli a v nom žiara jak po výbuchu atomovej bomby-na chrbte som cítila žiaru a nesmierne teplo,chválabohu,že nás to nespálilo [smilie=sm033.gif] potom sne všetci vstali,jeden chlapík ukazoval,ako mu to na tele vypálilo nejaké čísla,ako čiarkový kod..v tom sme zase všetci ľahli,lebo nasledoval druhy "výbuch"...opäť sme vstali,ja som nasadila do nejakeo raketometu (manžel mi pomáha ako to nazvať *47* )raketu a bez váhania som je vystrelila do oblohy,asi z cielom trafiť tých,čo z nej mali prísť na zem (???). Raketu však akoby zabrzdila nejaká sila,zhorela a spadla na zem...v tom manžela niekto akoby zhypnotizoval a bral ho do auta ,že bude slúžiť im..( fakt neviem komu,ale tak to aj teraz cítim),ja som za ním bežala,a snažila som ho prebrať....
....v tom som sa prebudila a na ramenách som mala ešte asi 1/2 hodinky červené otlačky svojích prstov,všetkých !!! akoby som si prekrížila ruky na hrudi a chytila sa ramien..ako pri obimaní...ale ako sa mi tam tie flaky dostali,šak som spala normálne..je to ako scifi....a nepatrí to ani k detským snom,len som nevedela,kam to dať
*100*
" Každá myšlienka je tvorivá "
denisočka

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Friday, 06. April 2007, 09:01

Toto naozaj nepatrí do Detských snov. Máme tu však tému obyčajné alebo neobyčajné sny?, kam som to presunul.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby denisočka » Friday, 06. April 2007, 20:36

*100* si poklad,teba len kopať a kopať...
to bolo zo žartu,vďaka za presunutie sníčka....
" Každá myšlienka je tvorivá "
denisočka

Users Information

Previous