Příliš "náročné" sny

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
opravdu, příliš, náročné, sny, zrak, nestihla, bych, znovu, narodit, tom, trochu, časoprostoru, více, vyhotoveních, jednom

Re: Příliš "náročné" sny

Postby Lena » Thursday, 03. March 2011, 20:45

GigiViera díky, myslím, že jsme měly stejný zážitek [smilie=flora008.gif] S tím uvolněním strachu to jistě může být pravda, jen mě překvapilo, jak to bylo reálné *9* A znovu narodit bych se opravdu nestihla :lol:
Zrak 1 mi v tom udělal trochu zmatek, je opravdu možné žít v jednom časoprostoru ve více "vyhotoveních"? :-k
Lena

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby GigiViera » Friday, 04. March 2011, 07:03

táto predstava vychádza z teórie paralelných vesmírov. je to teoria.
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Postby Zrak1 » Friday, 04. March 2011, 14:52

GigiViera wrote:no, to by asi nestihla sa znovu narodit, či?

No to je práve to, že doteraz neviem ako to funguje, ale niečo mi hovorí, že môžeme žiť viacej životov súčasne. Pre nás je to súčasne, pretože žijeme v ilúzii časopriestoru, ale tam čas nejestvuje... neviem ako to je, hádam sa to ešte počas života dozviem :-k
Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.

pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
Zrak1

Users Information

Postby Zrak1 » Friday, 04. March 2011, 14:54

Lena wrote: Zrak 1 mi v tom udělal trochu zmatek, je opravdu možné žít v jednom časoprostoru ve více "vyhotoveních"? :-k

Nebol to zámer [smilie=flora008.gif]
Ber ma s rezervou, sám v tom všetkom nemám ani zďaleka jasno, často sú to domnienky, pocity... *18*
Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.

pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
Zrak1

Users Information

Postby Lena » Friday, 04. March 2011, 15:21

Nebol to zámer [smilie=flora008.gif]
Ber ma s rezervou, sám v tom všetkom nemám ani zďaleka jasno, často sú to domnienky, pocity... *18*

V pohodě, jen jsem si to chtěla trochu ujasnit *4*
GigiViera o tom píše "jen" jako o teorii...
Že "člověk" resp. jeho vědomí může existovat ve více tělech v paralel.vesmírech mi přijde přijatelné a blízké, jen mi v tomto mém případě přišly ty paralelní vesmíry příliš podobné, čekala bych třeba zážitek z "jiné" doby - i když to se zase dostáváme do vymezení času v naší realitě..ale "TAM" je asi možné všechno [smilie=sm033.gif] *1*
Lena

Users Information

Previous