|
Všetko o snoch a vedomom snívaní
Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
jeho, smrti, priamo, ide, života, asi, aby, duše, svojho, sny, svet, onen, nich, prekročiť, nemal
by rbko » Friday, 07. October 2005, 11:55
Milí priatelia, zaujímal by ma Váš názor na to, či môžu duše zomrelých človeka (neboli to priamo jeho krvní príbuzní, 1 dobre poznal, 2. nie, lebo tú rodinu spoznal až po jeho smrti, ale vie o koho ide) počas spánku - v snoch (opakovane): - upozorňovať, že má zmeniť spôsob svojho života, svoje myšlienky, (aby tak asi chránili svojho príbuzného), v konečnom dôsledku asi ide o zmenu jeho duše - upozorňujú ho na mantinely, ktoré by už nemal prekročiť ani len myšlienkou - keď ich prekročí, okamžite sa mu bude s nimi snívať, aby mu to pripomenuli - upozornili ho, že následkom nedodržania mantinelov a zmenou života môže ho postihnúť ťažká choroba, priamo o jeho smrti mu nehovorili. 
-

rbko
-
Users Information
- Group: Registered users
-
by ramadanite » Friday, 07. October 2005, 12:08
takto kompletne/komplexne urcite nie. pokym by islo o ducha ktory sa stal tvojim sprievodcom, a nie ducha ktory je na tebe 'zaveseny'. nemam skusenosti so zasahovanim duchov sprievodcov do zivota sposobom 'upozorňujú ho na mantinely, ktoré by už nemal prekročiť ani len myšlienkou'
-

ramadanite
-
Users Information
-
by ramadanite » Friday, 07. October 2005, 13:31
interpretaciu sna si mozes urobit nezavisle na teorii odkial / od koho sen prichadza
-

ramadanite
-
Users Information
-
by ela1 » Wednesday, 12. October 2005, 19:15
ja sa tiež prikláňam k tomu, že nie každý sen, musí znamenať to, aby zmenil spôsob života. Ak mu to dáva zmysel, tak nech to zváži a nech sa podľa toho zariadi, ale ak to nemá pre neho zmysel, tak nevidím dôvod, aby sa tým zaoberal. A tiež nemám nejakú takúto skúsenosť, že by ma niekto v snoch otravoval a žiadal ma, aby som zmenila spôsob života. Stalo sa mi ale niečo podobné, ale nekonalo sa to v sne, ale v reálnom živote, kde sa mi každý večer, či skôr v noci pritmolil môj ujo, otcov mŕtvy brat a ten ma doslova otravoval až dovtedy, dokiaľ som nepochopila, že on potrebuje moju pomoc. A tak som mu povedala, že mu pomôžem až vtedy, keď budem na to pripravená. Vďaka nemu som sa vlastne dozvedela o šamanizme a začala som aj šamaniť a týmto spôsobom som mu pomohla a aj hádam trošku zmenila svoj život k lepšiemu. Ale nebolo to prostredníctvom sna. A nikdy nešiel do mojich snov a ani mi nediktoval, aby som sa začala správať nejak ináč, nechcel po mne, aby som sa zmenila abo niečo podobné. 
-

ela1
-
Users Information
 - Country:

-