Sny a onen svet v nich

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
jeho, smrti, priamo, ide, života, asi, aby, duše, svojho, sny, svet, onen, nich, prekročiť, nemal

Sny a onen svet v nich

Postby rbko » Friday, 07. October 2005, 11:55

Milí priatelia, zaujímal by ma Váš názor na to, či môžu duše zomrelých človeka (neboli to priamo jeho krvní príbuzní, 1 dobre poznal, 2. nie, lebo tú rodinu spoznal až po jeho smrti, ale vie o koho ide) počas spánku - v snoch (opakovane):
- upozorňovať, že má zmeniť spôsob svojho života, svoje myšlienky,
(aby tak asi chránili svojho príbuzného), v konečnom dôsledku
asi ide o zmenu jeho duše
- upozorňujú ho na mantinely, ktoré by už nemal prekročiť ani len
myšlienkou
- keď ich prekročí, okamžite sa mu bude s nimi snívať, aby mu to
pripomenuli
- upozornili ho, že následkom nedodržania mantinelov a zmenou života
môže ho postihnúť ťažká choroba, priamo o jeho smrti mu
nehovorili. :smt039
rbko

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby ramadanite » Friday, 07. October 2005, 12:08

takto kompletne/komplexne urcite nie. pokym by islo o ducha ktory sa stal tvojim sprievodcom, a nie ducha ktory je na tebe 'zaveseny'. nemam skusenosti so zasahovanim duchov sprievodcov do zivota sposobom 'upozorňujú ho na mantinely, ktoré by už nemal prekročiť ani len myšlienkou'
ramadanite

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Friday, 07. October 2005, 12:36

Takto "od stola" je to veľmi ťažko posúdiť, ale skôr sa prikláňam k názoru ramadanite. Aj keď by som tie sny nebral na príliš ľahkú váhu, to však závisí od posolstva, ktoré sa danému človeku dostáva. Ak mu to dáva aký-taký zmysel, mal by sa podľa toho (aspoň čiastočne) zariadiť.
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby ramadanite » Friday, 07. October 2005, 13:31

interpretaciu sna si mozes urobit nezavisle na teorii odkial / od koho sen prichadza
ramadanite

Users Information

Postby ela1 » Wednesday, 12. October 2005, 19:15

ja sa tiež prikláňam k tomu, že nie každý sen, musí znamenať to, aby zmenil spôsob života. Ak mu to dáva zmysel, tak nech to zváži a nech sa podľa toho zariadi, ale ak to nemá pre neho zmysel, tak nevidím dôvod, aby sa tým zaoberal. A tiež nemám nejakú takúto skúsenosť, že by ma niekto v snoch otravoval a žiadal ma, aby som zmenila spôsob života. Stalo sa mi ale niečo podobné, ale nekonalo sa to v sne, ale v reálnom živote, kde sa mi každý večer, či skôr v noci pritmolil môj ujo, otcov mŕtvy brat a ten ma doslova otravoval až dovtedy, dokiaľ som nepochopila, že on potrebuje moju pomoc. A tak som mu povedala, že mu pomôžem až vtedy, keď budem na to pripravená. Vďaka nemu som sa vlastne dozvedela o šamanizme a začala som aj šamaniť a týmto spôsobom som mu pomohla a aj hádam trošku zmenila svoj život k lepšiemu. Ale nebolo to prostredníctvom sna. A nikdy nešiel do mojich snov a ani mi nediktoval, aby som sa začala správať nejak ináč, nechcel po mne, aby som sa zmenila abo niečo podobné.
:smt039
ela1

Users Information