Sny

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
sny, lyypvm, quote, snivajuceho, moze, mat, iba, sen, pre, vyznam, vobec, redhawk, uvedomuje, niekto

Re: Sny

Postby Zrak1 » Sunday, 28. November 2010, 19:42

RedHawk wrote:Uvedomuje si tu vobec niekto ze sen moze mat vyznam IBA pre snivajuceho?

:smt109 [smilie=doma047.gif]
Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.

pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
Zrak1

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby svetlo » Sunday, 28. November 2010, 20:10

Prepáč Rado, ale si na fóre. Čo som písala, som písala dosť všeobecne a vôbec neanalyzujem Tvoju osobu. Ani Ti nepomáham, ani na to nemám dôvod ani nič iné .... ja tu jednoducho diskutujem. Nenašla som, že som Ti písala že niečo robíš zle alebo dobre ... Ty ano ? A ani neviem, prečo si myslíš že všetko čo som tu napísala je len o Tebe. Nezdá sa Ti to sebecké ? Čo keď je to aj o mne ? Však to čo píšem je môj pohľad alebo nie ? Pokiaľ diskutovať nechceš, tak tu nepíš osobné veci - myslím tým napríklad sny. Pokiaľ sem nejaký zavesím, opakujem - pretože som na fóre, nesiem riziko, že sa mi k tomu ľudia vyjadria a pripúšťam aj možnosť že ma niekto vysmeje, usmerní či pošle s prepáčením ... niekam. Takže, niektoré sny sem zavesím, ale je veľa takých, ktoré si nechávam pre seba. Pretože mi prídu osobné.
Takže na záver, nemá sa mi čo vracať. Akurát sa mi chce .vracať, sory ... To bolo z mojej strany všetko.

Red :
Ja si uvedomujem to, že si to na tomto fóre uvedomuje celkom dosť ľudí ...
Image
svetlo

VIP

Users Information

The following user would like to thank svetlo for his or her post:  Users Information

Postby Zrak1 » Sunday, 28. November 2010, 20:17

svetlo wrote:Prepáč Rado, ale si na fóre. Čo som písala, som písala dosť všeobecne a vôbec neanalyzujem Tvoju osobu. Ani Ti nepomáham, ani na to nemám dôvod ani nič iné .... ja tu jednoducho diskutujem. Nenašla som, že som Ti písala že niečo robíš zle alebo dobre ... Ty ano ? A ani neviem, prečo si myslíš že všetko čo som tu napísala je len o Tebe. Nezdá sa Ti to sebecké ? Čo keď je to aj o mne ? Však to čo píšem je môj pohľad alebo nie ? Pokiaľ diskutovať nechceš, tak tu nepíš osobné veci - myslím tým napríklad sny. Pokiaľ sem nejaký zavesím, opakujem - pretože som na fóre, nesiem riziko, že sa mi k tomu ľudia vyjadria a pripúšťam aj možnosť že ma niekto vysmeje, usmerní či pošle s prepáčením ... niekam. Takže, niektoré sny sem zavesím, ale je veľa takých, ktoré si nechávam pre seba. Pretože mi prídu osobné.
Takže na záver, nemá sa mi čo vracať. Akurát sa mi chce .vracať, sory ... To bolo z mojej strany všetko.

Neviem čo ti mám k tomuto napísať... azda len... možno práve tá spŕška negativity, ktorú z tvojho príspevku teraz vnímam, je to, čo si vysielala v opačnom póle "pozitívnom", t.j. zmenilo sa na "negatívne" a vracia sa to k tebe. Ale je to len môj názor, nemusí to byť pravda.

Pekný večer
Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.

Zrak1

Users Information

Postby RedHawk » Sunday, 28. November 2010, 20:18

svetlo wrote:Red :
Ja si uvedomujem to, že si to na tomto fóre uvedomuje celkom dosť ľudí ...

Prepac ale nevyzera to tak v predoslej "diskusii". A co ma dost sklamalo a prekvapilo boli reakcie Vierkine aj tvoje. Ale ved co uz :)
RedHawk

VIP

Users Information

Postby GigiViera » Monday, 29. November 2010, 15:49

tak sa do toho zastarám, nebola som tu dlhšie, ospravedlňujem sa.

Zrak2 wrote:Ja zastávam ten názor, že nerozoberám druhých ľudí. Je každého osobná vec, ako sa ku veciam stavia alebo nestavia.

to platí iba vtedy, Rado, pokiaľ ten človek funguje sám. Akonáhle sa dopad jeho správania týka iných, už to nie je iba jeho osobná vec, ale má VOČI tým druhým zodpovednosť, ako sa k veciam postaví, nie je to už iba jeho vec. Alebo máš pocit, že Ty si už tak ďaleko, že neprodukuješ žiadne zrkladlenie, projekcie a pod, a že teda to čo sa deje okol Teba nemá s Tebou vôbec nič spoločné a že reakcie iných ľudí sú len o nich a Tebe ani náhodou, že neodhaľujú niečo v tebe čo si neuvedomuješ ergo sa nemáš z nich čo naučiť???

že konflikt nemusí byť hádka, to Ti už Erika napísala. Vyhýbanie sa konfliktom pre mňa znamená, že hádžeme vlastné nespracované veci na iných. A rozprávať pri tom o tom, ako sa to komu vráti, to už mi zaváňa veľmi zlými vecami.

Ak chceš, aby som ja osobne rešpektovala Tvoju žiadosť neanalyzovať Tvoju osobu ( inak, môžem analyzovať tak nanajvýš jej virtuálnu podobu ktorú tu prezentuješ, čo je iba jej zlomok) tak prosím rešpektuj aj Ty jednu moju žiadosť: nepíš sem sny a údajné sny, ktoré sú upravené, dosnívavané za bdelého stavu a majú za účel podsúvať učenie, kvôli ktorému si sem prišiel aby si ho nenápadne šíril. Tým zároveň vysvetľujem, prečo som reagovala tak, ako som reagovala, pretože to, čo si sem napísal, nebol skutočný sen, tak ako sa ti sníval, ale tak, ako si si ho Ty upravil aby vyhovoval Tvojim presvedčeniam, ten Nahtanielov ani nehovoriac.

Ano, Red, mas pravdu, sen moze davat zmysel iba snivajucemu, ale toto nie su sny, to su dokreslene manipulativne - sorry - kecy.
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Postby Zrak1 » Monday, 29. November 2010, 16:00

GigiViera wrote:tak sa do toho zastarám, nebola som tu dlhšie, ospravedlňujem sa.

Zrak2 wrote:Ja zastávam ten názor, že nerozoberám druhých ľudí. Je každého osobná vec, ako sa ku veciam stavia alebo nestavia.

to platí iba vtedy, Rado, pokiaľ ten človek funguje sám. Akonáhle sa dopad jeho správania týka iných, už to nie je iba jeho osobná vec, ale má VOČI tým druhým zodpovednosť, ako sa k veciam postaví, nie je to už iba jeho vec. Alebo máš pocit, že Ty si už tak ďaleko, že neprodukuješ žiadne zrkladlenie, projekcie a pod, a že teda to čo sa deje okol Teba nemá s Tebou vôbec nič spoločné a že reakcie iných ľudí sú len o nich a Tebe ani náhodou, že neodhaľujú niečo v tebe čo si neuvedomuješ ergo sa nemáš z nich čo naučiť???

že konflikt nemusí byť hádka, to Ti už Erika napísala. Vyhýbanie sa konfliktom pre mňa znamená, že hádžeme vlastné nespracované veci na iných. A rozprávať pri tom o tom, ako sa to komu vráti, to už mi zaváňa veľmi zlými vecami.

Ak chceš, aby som ja osobne rešpektovala Tvoju žiadosť neanalyzovať Tvoju osobu ( inak, môžem analyzovať tak nanajvýš jej virtuálnu podobu ktorú tu prezentuješ, čo je iba jej zlomok) tak prosím rešpektuj aj Ty jednu moju žiadosť: nepíš sem sny a údajné sny, ktoré sú upravené, dosnívavané za bdelého stavu a majú za účel podsúvať učenie, kvôli ktorému si sem prišiel aby si ho nenápadne šíril. Tým zároveň vysvetľujem, prečo som reagovala tak, ako som reagovala, pretože to, čo si sem napísal, nebol skutočný sen, tak ako sa ti sníval, ale tak, ako si si ho Ty upravil aby vyhovoval Tvojim presvedčeniam, ten Nahtanielov ani nehovoriac.

Prepáč, ale si úplne vedľa.

Viac sa do tejto debaty nechcem zapájať, nech sa deje čo sa deje. Ber to kľudne ako útek, je to tvoj pohľad. Posielam vám všetkým zúčastneným túto kvetinku. Hádam pomôže celej veci. [smilie=flora008.gif]

Rado

Zrak1

Users Information

Postby lucianna » Monday, 29. November 2010, 16:01

Offtopic: tak už vyjavte, z akej je kto sekty *40* *49* *3*
Image
Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
lucianna

VIP

Users Information

Postby GigiViera » Monday, 29. November 2010, 16:38

ja z tej bublinkovej *13*

sekty jedine suché hatoff
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Previous