Záhadné sny

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
sny, záhadné, ine, nieco, kazdemu, davaju

Re: Záhadné sny

Postby blind » Saturday, 29. October 2011, 17:20

kazdemu davaju sny nieco ine ;)
blind

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby Lariyanama » Saturday, 29. October 2011, 22:47

Ja len ze to mohlo byt len jednoduche prepojenie - lozi po tebe chrobak, sniva sa ti o nom.
pod pis
Lariyanama

Users Information

Postby blind » Sunday, 30. October 2011, 00:57

Hm, je to mozne. Ale mam skusenost s komarmi, kedy ma stipali a motali sa mi aj priamo do sna a nebolo to nic podobne, nikdy to nebolo take agresivne. A vacsinou ked ma daco stipe, vsimnem si to az po zobudeni (a so snom to zvacsa nesuvisi). Toto islo skor zvnutra.
blind

Users Information

Postby Lariyanama » Monday, 31. October 2011, 13:40

Aha, tak potom bude asi najjednoduchsie pozriet sa priamo do toho vnutra a uvidiet odkial to ide...
pod pis
Lariyanama

Users Information

Postby svetlo » Monday, 31. October 2011, 16:43

*1* Som chytila vo sne myš, behala po linke. Zacítila som ju, lebo strašne smrdela. Držala som ju v ruke a nedovolila ju zabiť, tak som ju vypustila von oknom na nejaký strom že cestu si už nájde. A potom som sa ja niekam vysoko vytrepala a oberala som tam orechy ... Boli to lieskovce, neviem prečo tak vysoko, ale boli obrovské :grin: Neviem, či nie som v zlej kategórii snov.
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby blind » Monday, 31. October 2011, 17:37

svetlo wrote:*1* Som chytila vo sne myš, behala po linke. Zacítila som ju, lebo strašne smrdela. Držala som ju v ruke a nedovolila ju zabiť, tak som ju vypustila von oknom na nejaký strom že cestu si už nájde. A potom som sa ja niekam vysoko vytrepala a oberala som tam orechy ... Boli to lieskovce, neviem prečo tak vysoko, ale boli obrovské :grin: Neviem, či nie som v zlej kategórii snov.

Neviem, si? :grin:
Ale mega lieskovce.. To by som si dal :)

PS: myske je uz v prirode lepsie, ze. Tam nikomu nesmrdi ;)
blind

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Saturday, 05. November 2011, 20:25

Off-topic diskusia bola presunutá sem.
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Pjotrik » Monday, 28. November 2011, 21:06

Ahojte, po dlhšej dobe sa znova ozývam :razz:

Pred pár dňami som mal celkom zaujímavý sen, tak sa chcem podeliť *18*

Bol som v jaskyni a hľadal som cestu do neba. Potreboval som pomoc, lebo som sa cítil stratený. Našiel som nejaký menší širší komín vysoký zhruba 5m. Preliezol som cez neho a bol som tam. Všade navôkol bolo čisté svetlo. Prišiel som za nejakým chlapíkom a keď bol voľný(ešte radil niekomu inému), tak sa ma opýtal, že čo to vlastne vyvádzam. *3* Viac si už, žiaľ, nepamätám.

Podľa mňa to znamená to, že pomoc som našiel aj v skutočnom živote, len si ju neuvedomujem.
Pjotrik

Users Information

Postby blind » Monday, 28. November 2011, 21:59

podla mna to znamena, ze si stupol do uplne inej sfery bytia a ze dany clovek ti naznacil, aby si nezabudal byt nohami aj na zemi.
Ticho zavidim, ja mavam malo snov zaliatych svetlom ;)
blind

Users Information

Previous