Záhadné snyModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
sny, záhadné, ine, nieco, kazdemu, davaju Re: Záhadné snyJa len ze to mohlo byt len jednoduche prepojenie - lozi po tebe chrobak, sniva sa ti o nom.
pod pis
Re: Záhadné snyHm, je to mozne. Ale mam skusenost s komarmi, kedy ma stipali a motali sa mi aj priamo do sna a nebolo to nic podobne, nikdy to nebolo take agresivne. A vacsinou ked ma daco stipe, vsimnem si to az po zobudeni (a so snom to zvacsa nesuvisi). Toto islo skor zvnutra.
Re: Záhadné snyAha, tak potom bude asi najjednoduchsie pozriet sa priamo do toho vnutra a uvidiet odkial to ide...
pod pis
Re: Záhadné sny Som chytila vo sne myš, behala po linke. Zacítila som ju, lebo strašne smrdela. Držala som ju v ruke a nedovolila ju zabiť, tak som ju vypustila von oknom na nejaký strom že cestu si už nájde. A potom som sa ja niekam vysoko vytrepala a oberala som tam orechy ... Boli to lieskovce, neviem prečo tak vysoko, ale boli obrovské
Re: Záhadné sny
Neviem, si? Ale mega lieskovce.. To by som si dal PS: myske je uz v prirode lepsie, ze. Tam nikomu nesmrdi
Re: Záhadné snyAhojte, po dlhšej dobe sa znova ozývam
Pred pár dňami som mal celkom zaujímavý sen, tak sa chcem podeliť Bol som v jaskyni a hľadal som cestu do neba. Potreboval som pomoc, lebo som sa cítil stratený. Našiel som nejaký menší širší komín vysoký zhruba 5m. Preliezol som cez neho a bol som tam. Všade navôkol bolo čisté svetlo. Prišiel som za nejakým chlapíkom a keď bol voľný(ešte radil niekomu inému), tak sa ma opýtal, že čo to vlastne vyvádzam. Viac si už, žiaľ, nepamätám.Podľa mňa to znamená to, že pomoc som našiel aj v skutočnom živote, len si ju neuvedomujem.
Re: Záhadné snypodla mna to znamena, ze si stupol do uplne inej sfery bytia a ze dany clovek ti naznacil, aby si nezabudal byt nohami aj na zemi.
Ticho zavidim, ja mavam malo snov zaliatych svetlom