zlé sny

Všetko o snoch a vedomom snívaní

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
som, ale, sen, ako, tak, sny, tom, bol, byte, zobudila, ked, mne, jej, bola, bytu

zlé sny

Postby martiina27 » Thursday, 08. December 2011, 11:21

Chcem Vas poprosit o radu. Asi pred mesiacom sa mi snival sen, o ktorom mozem povedat, ze bol najhorsi v mojom zivote. Nikdy predtym sa mi nieco podobne nesnivalo. Ked som sa zobudila, nevedela som, ci sa to stalo naozaj a ci to bol len sen. V tu noc som bola sama v byte. Mala som zimomriavky po celom tele. Cela som sa triasla. Sen sa zacal tym, ze som sa zobudila a videla som,ze su v kupelke pootvorene dvere, svieti sa tam a akoby niekto tocil s bubnom v pracke. Nebola zapnuta, ale bolo pocut, ze bubon sa toci. Ja som vstala, ale bala som sa nazriet do kupelky. Rychlo som otvorila dvere z bytu a vybehla som na chodbu. Vedla nas byva nas priatel, takze som isla za nim, aby sa isiel pozriet do kupelky, ze tam niekto je. On mi vsak neotvaral, ale otvorila druha suseda. Ja som jej vysvetlila, co sa deje a isla sa so mnou pozriet. Ale v tom ako sme prisli k nasim dveram do bytu, tak odrazu som sa ocitla v byte sama a dvere sa za mnou zatvorili. Pred mnou stala postava, neviem ju presne popisat. Videla som sedu, mierne priesvitnu postavu. Nevedela som, ci je to muz alebo zena. Bola taka neurcita. Ale co som videla s urcitostou boli vacsie ostre zuby. Stala oproti mne a ja som sa vtom spytala, ze kto si? Ona mi na to odpovedala, len jednym slovom. Ublizila si mi. V tom na mna skocila a ja som sa zacala branit. Snazila som jej chytat ruky, hlavu a odstrcit ju od seba. Niekolko krat som sa pytala, ze kto je, ale ona mi pokazde odpovedala ze som jej ublizila. Podarilo sa mi vlozit jej ruky do ust tak, ze jednou rukou som drzala hornu sanku a druhou dolnu, taka by ma nemohla hryzt. Ale zaroven som citila, ako sa mi tie ostre zuby zarezavaju do ruk. A vtom som sa zobudila. Neuveritelne som sa triasla a tie pocity boli tak zive, ze som vtej chvili nevedela, ci sa mi to naozaj len snivalo. Najhorsie bolo na tom, ze som bola sama. Uz som nedokazala zaspat. Potom som cely sen vyrozpravala svojmu priatelovi. Tento sen sa mi snival den po tom, ako som v celom byte premiestnila nabytok a aj postel. Napadlo nas, ze ci to nemoze suvisiest so zmenou energie v byte, s feng shui. Chvilu som uvazovala, ze nabytok premiestnim nejak inak. Ale rozhodla som sa, ze pockam, a ak sa mi uz nic zle nebude snivat, tak to necham tak. Ubehli asi 3 tyzdne od tej nocnej mori, a mne sa uz viac nic podobne nesnivalo. Az do dnesnej noci. Ale so zmenou. Podobny sen sa totiz snival mojmu priatelovi. Hovorime si sice ake sa nam snivaju sny, ale doteraz sa nam nikdy nestalo aby sme si navzajom preberali sny. Opisem este jeho sen. Snivalo sa mu, ze stal v kuchyni a pozeral sa von oknom. Odrazu pocul za chrbtom take svistanie. Ked sa obratil nic nevidel. Niekolko krat sa to zopakovalo az sa obratil a vtedy mu na krk skocila podobna bytost, ako sa snivalo mne. V tom sne som ja vosla do bytu a zacala som kricat. V tom sa zobudil a bol takisto vystraseny ako ja. Triasol sa. Ked som sa pozrela na hodinky, tak bol rovnaky cas ako ked som sa zobudila zo sna ja, to som ale mojmu priatelovi nepovedala. Otazka je, teda ako sa dvom ludom moze snivat tak podobny sen? Mne sa sice snivaju casto zle sny, ale nikdy nie takyto. Priatel nemava zle sny. Toto bol jeho prvy. Prosim vas o radu. Este mozem povedat, ze byt v ktorom byvame je novy, 2 roky stary, ale je to vlastne jedno poschodie nadstavene na starsej bytovke.
martiina27

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Re: zlé sny

Postby blind » Friday, 09. December 2011, 18:17

A ublizila si?
blind

Users Information

Re: zlé sny

Postby smudla » Wednesday, 21. December 2011, 21:25

Nechodím sem často ale odpoviem. Tento sen nebol sen ale projekcia, kam radi niektoré bytosti ťahajú ľudí . V podstate ide len o to že energia ktorá zostala v starej stavbe pri premiestňovaní sa len bráni. Slovo ublížila si znamená že im beriete ich zdroj " potravy" t.j určite kanáliky odkiaľ v žľaboch nasávajú energiu od Vás. Proste si to treba tam očistiť (odborník)- vytlačiť ich nad úroveň prístupu. Aj oni sa len bránia a chcú svoje bývanie. Ste len citlivejší a na niečo Vás upozorňujú!
Veľa zdaru. :smile: Prosím máte tam aj vlhkosť v miestnosti?
smudla

Users Information