Bojovníci a lovci sily
Keywords for this topic
ale, knihách, ktoré, techník, bojovníci, ktorá, rád, možno, nás, toho, veľmi, sily, lovci, zámerom, energie
22 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
Bojovníci a lovci silyTí, ktorí už viete čo-to o uchovávaní, zbieraní a preskupovaní energie, ale aj tí, ktorých nadchol sposob žitia popisovaný v knihách Toltéckych potomkov a nasledovníkov, zamyslite sa nad výzvou, ktorá sa tu pred vami práve zjavuje.
Bolo a je toho popísaného naozaj dosť. Ale len správne pochopenie mechanizmov fungujúcich v našom vnútri je základným predpokladom čo najefektívnejšieho využitia toho, čo sa okolo nás a v nás deje v náš prospech. Techník je nepreberné množstvo; v závislosti od svojho naladenia si každý volí tú, ktorá mu oproti iným nejako viac sedí. Alebo sa dá urobiť kombinácia viacerých. Tentoraz volím prírodu, pretože z nej nemožno načerpať niečo neužitočné. Tieto stránky rád využijem ako informačné médium, ale na poriadne rozprúdenie energie je veľmi účinný čin vedený zámerom. Rád by som pozval kohokoľvek, kto sa na to bude cítiť do divokej Slovenskej prírody na letné "táborenie", možno niekoho pritiahne obľúbený termím workshop; vyskúšať si, kde sú vaše limity a so zosilneným spoločným zámerom sa ich pokúsiť posunúť a tým sa dostať k vlastným energetickým zdrojom, ktoré ležali mimo váš dosah. Použitím techník popisovaných napr. v knihách Victora Sancheza, Don Miguel Ruiza, či Taishi Abelar sa možno dostanete k poznatkom a skúsenostiam, ktoré by ste v každodennom živote veľmi ľahko prehliadli a minuli. Podľa vašich reakcií na túto výzvu budú z mojej strany nasledovať ďalšie kroky. Mňa k napísaniu tohoto príspevku doviedla sila.
Re: Bojovníci a lovci sily
Som slabá, ale poznám silu slabých. (aj slabosť mocných...) Okrem možného potešenia zo spoločenstva už nič neočakávam na podobných workshopoch. Teda iba za seba: idem z kola von... ![]()
Re: Bojovníci...Som to mal tušiť, že s termínom workshop by som mal opatrne. Upravil by som to na: letná akcia v horách.
pomale zdetailnovavanie.....v Tatrach to nebude, to je iste. je to Narodny park (cele Tatry). ale pre aku-taku orientaciu, lokalizacia - zapadna cast stredneho Slovenska.
INAK, SME MALO OBMEDZENI V TEJTO VECI, páč: termin; no tak to vypada na nejaku prvu polovicu jula (cervence) a kedze nepotrebujeme zajednavat nejaku chatu da sa to optimalne prisposobit podla poziadaviek. delka- toto je tiez dost flexibilne, podla toho ako bude chut, pocasie... no videl by som to na 7 - 10 dni. finance-dalsia sledovana instancia. nikto tu nechce na nikom zarobit, bude vas to stat: cestu, nakup nejakej vystroje ak nemate (detaily upresnim priebezne), strava - spolocne varenie a jedenie v prirode - a to nestoji vela.
Preco sa nemam jasit?
No a samozrejme pre tych, ktori si nevedia predstavit tyzden-dva bez vane, postele, PC atd. tato akcia nie je. Pre inych uz len prijatie takejto vyzvy bude posilnenim.
uuuuuuz sa bliizi.....Tak, leto zacne pozajtra, jul klope na dvere, a tak som zvedavy, kolkoze sa nas to zide. Zaujemci hlaste sa.
Wesmir
bylo by možná dobré stanovit nějaké pevnější datum, alespoň v rozmezí 14 dnů, aby potencionální zájemci mohli počítat s přibližným termínem.Nápad se mi zamlová, jsem potencionálním účastníkem, ale právě ten termín může být kamenem úrazu. Možná by bylo dobré stanovit i přibližný,volný itinerář.
Wesmir,
ozvi se co nejdřív, protože s tím časem to nemám úplně volné. Potřeboval bych to vědět 2-3 dny předem. Pokud budeme pouze 2-3, tak to zas nemusí vadit. Víc jak týden nevyšetřím. Ale rád bych zkusil něco mimo okruh známých. S tím itinerářem jsem to myslel tak, že k některým technikám by byly zapotřebí nějaké pomůcky( např. prostěradlo, pokud bychom se zkošeli-y zakopávat pod zem,atd...). Zkus to brzy, čas nestojí.
Re: LETO 2006
wesmír : a Ty si v ktorej galaxii celý rok lúzrilo - či ako to mám vyskloňovať to Tvoje odveci slovo ?My sa máme fajne, aj jesť nám chuti, aj sme sa stretli, aj les máme vyhliadnutý kde sa stretneme, tak sa tu radšej rozkukaj... a radšej až potom kecaj... ![]()
22 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2