kto, čo bolo vaším sprievodcom na vašej ceste?

[Prakticky mŕtva sekcia a preto uzamknutá - v prípade vážneho záujmu je možnosť odomknutia]
Rekapitulácia, vymazávanie osobnej histórie, ne-konanie, stopovanie, snívanie, Tensegrita/Magické pohyby... vaše skúsenosti, ťažkosti, odporúčania...
Keywords for this topic
ceste, kto, ste, vašej, bolo, sprievodcom, vaším, tému, carlosovi, rozsiahlu, ešte, castanedovi, videla, som, ktorých

Postby Anonymous » Wednesday, 07. June 2006, 14:01

Myslím napríklad kniha, človek, udalosť, kedy ste sa podľa Vás na tú svoju cestu dostALI, tak, že ste si toho boli vedomí?
A ešte ...videla som tu rozsiahlu tému o Carlosovi castanedovi...sú tuaj takí , ktorých ovplyvnili práve jeho knihy?
Ďakujem.
Anonymous

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby milo » Thursday, 08. June 2006, 13:56

Mna ovplyvnili knihy CC velmi a myslim, ze ma stale aj budu. Citam ich uz niekolko rokov a vzdy tam najdem nieco nove, alebo najdem v zivote nieco, co som v nich cital a nechapal som to. Proste sa mi stale vyjasnuju veci a zapadaju do seba ako pucle a stale iba zistujem co vsetko som doteraz este nepochopil. Pre mna boli tieto knihy(a este stale su) urcite zaciatok mojej cesty rozvoja a som rad, ze som na ne narazil, resp. ony narazili na mna?? alebo ako to bolo, proste mi prisli, pretoze vsetko je tak ako ma byt a vsetko pride v pravy cas...
Povodne som chcel este nieco napisat o tom, co niektory riesia ci si to Carlos vymyslel alebo nie, ale som to vymazal, pretoze nema dovod to riesit. Ten kto cital a pochopil tak pochopil a kto nepochopil nech nepochopil. Vsetko je tak ako ma byt... :smt039
milo

Users Information

Postby ergot » Wednesday, 14. June 2006, 09:24

milo...uplne presne! :smt039 mluvis mi z duse
ergot

Users Information

Postby fazon » Wednesday, 14. June 2006, 16:16

Najprv knihy, ľudia, a potom aj duchovní učitelia a anjeli a vyšší bytostní. *86*
"Idea, že všetci operujeme v rovnakej úrovni vedomia, je fiktívna... Syntéza predstavuje dokonalú formu, nie neforemnosť. Jednota je základným predpokladom v pozadí... ale cieľ - ktorým je súlad - to je organizácia rozdielností, nie ich popieranie. "
fazon

Users Information

Postby snové telo » Wednesday, 14. June 2006, 23:13

:cheer: k Toltectvu (ewerest-ak mysliš iba to) som sa dostal cez procesovu pracu A.Mindella, ktora myslim obsahuje mnoho z tohoto mne sympatickeho učenia. Zatial som necital žiadnu toltecku knižočku. *40* Cital som iba neake toltecke članky, hlavne z dreamingwolfovej stranky (dakujem mu za mudru stanku). :smt023 No a vdaka nim som vacsmi pochopil aj Mindellove učenie. Inač niekedy praktizujem to tzv. lovenie sily-stopovanie, inokedy som zasa viac bojovnikom, často človekom poznania,zavisy to od povolania prirody.
Takže tolteckymi sprievodcami mi bola zatial iba tato literatura. :-k Myslim že vhodnym doplnkom k vašej tolteckej ceste môžu byť práve Mindellove knihy.
Akosi ma teraz lakaju knihy od Castanedu a Dona Miguela Ruiza (žeby moji nový učitelia :-k :?: )
snové telo

Users Information

Postby Anonymous » Thursday, 15. June 2006, 06:12

Nemyslím iba túto cestu, myslela som Vašu cestu..je jedno aká je :smt024 :)
Hm, tak knihy od Castanedu ti tiež veľa objasnia, ale priprav sa že sa tým budeš musieť niekedy doslova " prehrýzť" :headache: :headache:
Anonymous

Users Information

Postby snové telo » Thursday, 15. June 2006, 10:32

kedže sa tvoja tema nachadza v sekcii Toltectva, šak ja som hen tak len tak myslev že reku budeš iba to myslieť *82* ale ok
snové telo

Users Information

Postby Anonymous » Thursday, 15. June 2006, 10:37

snové telo wrote:kedže sa tvoja tema nachadza v sekcii Toltectva, šak ja som hen tak len tak myslev že reku budeš iba to myslieť *82* ale ok

*3* *3* *3*

no vidíš...a nemyslela [smilie=flora008.gif]
Anonymous

Users Information