kto, čo bolo vaším sprievodcom na vašej ceste?
Keywords for this topic
ceste, kto, ste, vašej, bolo, sprievodcom, vaším, tému, carlosovi, rozsiahlu, ešte, castanedovi, videla, som, ktorých
8 posts
• Page 1 of 1
kto, čo bolo vaším sprievodcom na vašej ceste?Myslím napríklad kniha, človek, udalosť, kedy ste sa podľa Vás na tú svoju cestu dostALI, tak, že ste si toho boli vedomí?
A ešte ...videla som tu rozsiahlu tému o Carlosovi castanedovi...sú tuaj takí , ktorých ovplyvnili práve jeho knihy? Ďakujem.
Mna ovplyvnili knihy CC velmi a myslim, ze ma stale aj budu. Citam ich uz niekolko rokov a vzdy tam najdem nieco nove, alebo najdem v zivote nieco, co som v nich cital a nechapal som to. Proste sa mi stale vyjasnuju veci a zapadaju do seba ako pucle a stale iba zistujem co vsetko som doteraz este nepochopil. Pre mna boli tieto knihy(a este stale su) urcite zaciatok mojej cesty rozvoja a som rad, ze som na ne narazil, resp. ony narazili na mna?? alebo ako to bolo, proste mi prisli, pretoze vsetko je tak ako ma byt a vsetko pride v pravy cas...
Povodne som chcel este nieco napisat o tom, co niektory riesia ci si to Carlos vymyslel alebo nie, ale som to vymazal, pretoze nema dovod to riesit. Ten kto cital a pochopil tak pochopil a kto nepochopil nech nepochopil. Vsetko je tak ako ma byt... ![]()
kto, čo bolo vaším sprievodcom na vašej ceste?
Najprv knihy, ľudia, a potom aj duchovní učitelia a anjeli a vyšší bytostní. ![]() "Idea, že všetci operujeme v rovnakej úrovni vedomia, je fiktívna... Syntéza predstavuje dokonalú formu, nie neforemnosť. Jednota je základným predpokladom v pozadí... ale cieľ - ktorým je súlad - to je organizácia rozdielností, nie ich popieranie. "
k Toltectvu (ewerest-ak mysliš iba to) som sa dostal cez procesovu pracu A.Mindella, ktora myslim obsahuje mnoho z tohoto mne sympatickeho učenia. Zatial som necital žiadnu toltecku knižočku. Cital som iba neake toltecke članky, hlavne z dreamingwolfovej stranky (dakujem mu za mudru stanku). No a vdaka nim som vacsmi pochopil aj Mindellove učenie. Inač niekedy praktizujem to tzv. lovenie sily-stopovanie, inokedy som zasa viac bojovnikom, často človekom poznania,zavisy to od povolania prirody.Takže tolteckymi sprievodcami mi bola zatial iba tato literatura. Myslim že vhodnym doplnkom k vašej tolteckej ceste môžu byť práve Mindellove knihy.Akosi ma teraz lakaju knihy od Castanedu a Dona Miguela Ruiza (žeby moji nový učitelia
kedže sa tvoja tema nachadza v sekcii Toltectva, šak ja som hen tak len tak myslev že reku budeš iba to myslieť
ale ok
8 posts
• Page 1 of 1