stopování

[Prakticky mŕtva sekcia a preto uzamknutá - v prípade vážneho záujmu je možnosť odomknutia]
Rekapitulácia, vymazávanie osobnej histórie, ne-konanie, stopovanie, snívanie, Tensegrita/Magické pohyby... vaše skúsenosti, ťažkosti, odporúčania...
Keywords for this topic
stopování, jsem, zde, jelikož, téma, takže, doufám, nemáme, ještě, postřehů, toto, vubec, projížděl, kdyz, ahoj

stopování

Postby ergot » Tuesday, 29. November 2005, 09:38

ahoj
kdyz jsem si projížděl příspěvky, narazil jsem na nekolik stoparu a vubec na par zajímavých postřehů o stopování....
a jelikož zde toto téma ještě nemáme))))))

takže doufám...)
ergot

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby Anonymous » Tuesday, 29. November 2005, 09:46

nuž, čo ti bráni napísať viac? alebo položiť otázky?
Anonymous

Users Information

Postby ergot » Tuesday, 29. November 2005, 10:21

)))no asi bych napsal, že nejvíc mi brání moje nedostatečná znalost tématu)

ke kniham thuana marese jsem se zatim nedostal a jediné poznatky ohledne stoprstvi mam z knih CC
a i to bylo poměrně nedávno )

castaneda popisuje stoparstvi jako fixaci bodu spojeni v urcitem miste (narozdil od sneni ktere se zabyva prave pohybem bodu spojeni)

ja napriklad toto jeho vysvetleni chapu i nechapu....

podle mych dedukci kazdy bojovnik tedy musi byt od vseho kousek, i kdyz ma treba vetsi zdatnost v jednom ci druhem.....

nebo jak by mohl stopar zafixovat bod spojenii v urcitem miste bez toho aby si ho tam pred tim posunul......nebo to mu ho muze pomoc posunout snivec nebo nagaul?

doufam ze nepisu uplny nesmysl
:?:

a snad se mi podařilo pochopitelně zformulovat otázku))
Last edited by ergot on Monday, 09. January 2006, 21:27, edited 1 time in total.
ergot

Users Information

Postby Anonymous » Tuesday, 29. November 2005, 11:14

ergot wrote:)))no asi bych napsal, že nejvíc mi brání moje nedostatečná znalost tématu)

ke kniham thuana marese jsem se zatim nedostal a jediné poznatky ohledne stoprstvi mam z knih CC
a i to bylo poměrně nedávno )

Stačia knihy CC... :wink:

castaneda popisuje stoparstvi jako fixaci bodu spojeni v urcitem miste (narozdil od sneni ktere se zabiva prave pohybem bodu spojeni)

ja napriklad toto jeho vysvetleni chapu i nechapu....

podle mych dedukci kazdy bojovnik tedy musi byt od vseho kousek, i kdyz ma treba vetsi zdatnost v jednom ci druhem.....

nebo jak by mohl stopar zafixovat bod spojenii v urcitem miste bez toho aby si ho tam pred tim posunul......nebo to mu ho muze pomoc posunout snivec nebo nagaul?

Presne tak, každý bojovník je trénovaný ako v stopovaní, tak aj v snívaní - bez ohľadu na to, aká je jeho predispozícia.
Anonymous

Users Information

Postby ergot » Tuesday, 29. November 2005, 11:34

dik)
co mi prilis ale neni jasne je prave ta fixace bodu spojeni....
to stopari tento bod fixuji diky tomu ze naprosto dokonale ovladaji a znaji vsechny sve pocity a tedy i pocity svych bliznich?

nejak moc nevim jak toto schema zahrnout do reality jinych svetu kde bezpodminecne snad nemusim prijit do kontaktu s jinymi bytostmi...
jak tedy stopar ustali bod spojeni aby zustal v teto nove pozici jak dlouho potrebuje?

mam v tom lehci zmatek....i kdyz mivam pocit ze den ode dne chapu vic, tak dalsi den zjistim ze sem nechapal vubec nic)))
ergot

Users Information

Postby Anonymous » Tuesday, 29. November 2005, 14:10

Fixace slučovacího bodu nastává při opakování, procvičování, rutinním chováním. Pokud se v dětském věku chceme naučit chodit, tak nejprve musíme přijít na ten neuvěřitelně těžký fígl, jak se postavit, udržet přitom rovnováhu a ještě ktomu vykročit. Jednoho dne nám to doklapne- posunuli jsme slučovací bod do nové pozice a nastává opakování-jeho fixace.
Tak je to se vším ostatním i s pocitama. Zažiješ pocit radosti z vítězství a poté jej dalšími vítězstvími fixuješ. Přesně tak se to pak odehrává i ve snění.
Až se naučíš posunout slučovací bod tam, kde lze procházet pevnými překážkami, začíná práce s opakováním- zažíváním následných průchodů pevnými předměty.
Anonymous

Users Information

Postby ergot » Tuesday, 29. November 2005, 16:34

tak takto jsem se nad tim jeste nezamyslel.....diky moc)) :smt023
lecos mi ted prijde jasnejsi
ergot

Users Information

Postby Anonymous » Wednesday, 30. November 2005, 09:18

ergote, netreba veci príliš komplikovať. Keď ideš večer spať, tak si ľahneš a spíš a nerozmýšľaš o tom, ako si posunieš bod spojenia do inej pozície...
Anonymous

Users Information

Postby ergot » Wednesday, 30. November 2005, 17:11

*1* ze jo.....taky sem si rikal ze netreba vse chapat a vysvetlovat, ale Tzotzil mi opravdu podal pohled ktery jsem dosud nevidel *4*

ja mam rad diskuzi a dialog vede-li to k necemu a tak se obcas zamotam :wink:
ergot

Users Information