stopování
Keywords for this topic
stopování, jsem, zde, jelikož, téma, takže, doufám, nemáme, ještě, postřehů, toto, vubec, projížděl, kdyz, ahoj
9 posts
• Page 1 of 1
)))no asi bych napsal, že nejvíc mi brání moje nedostatečná znalost tématu)
ke kniham thuana marese jsem se zatim nedostal a jediné poznatky ohledne stoprstvi mam z knih CC a i to bylo poměrně nedávno ) castaneda popisuje stoparstvi jako fixaci bodu spojeni v urcitem miste (narozdil od sneni ktere se zabyva prave pohybem bodu spojeni) ja napriklad toto jeho vysvetleni chapu i nechapu.... podle mych dedukci kazdy bojovnik tedy musi byt od vseho kousek, i kdyz ma treba vetsi zdatnost v jednom ci druhem..... nebo jak by mohl stopar zafixovat bod spojenii v urcitem miste bez toho aby si ho tam pred tim posunul......nebo to mu ho muze pomoc posunout snivec nebo nagaul? doufam ze nepisu uplny nesmysl a snad se mi podařilo pochopitelně zformulovat otázku)) Last edited by ergot on Monday, 09. January 2006, 21:27, edited 1 time in total.
Stačia knihy CC...
Presne tak, každý bojovník je trénovaný ako v stopovaní, tak aj v snívaní - bez ohľadu na to, aká je jeho predispozícia.
dik)
co mi prilis ale neni jasne je prave ta fixace bodu spojeni.... to stopari tento bod fixuji diky tomu ze naprosto dokonale ovladaji a znaji vsechny sve pocity a tedy i pocity svych bliznich? nejak moc nevim jak toto schema zahrnout do reality jinych svetu kde bezpodminecne snad nemusim prijit do kontaktu s jinymi bytostmi... jak tedy stopar ustali bod spojeni aby zustal v teto nove pozici jak dlouho potrebuje? mam v tom lehci zmatek....i kdyz mivam pocit ze den ode dne chapu vic, tak dalsi den zjistim ze sem nechapal vubec nic)))
Fixace slučovacího bodu nastává při opakování, procvičování, rutinním chováním. Pokud se v dětském věku chceme naučit chodit, tak nejprve musíme přijít na ten neuvěřitelně těžký fígl, jak se postavit, udržet přitom rovnováhu a ještě ktomu vykročit. Jednoho dne nám to doklapne- posunuli jsme slučovací bod do nové pozice a nastává opakování-jeho fixace.
Tak je to se vším ostatním i s pocitama. Zažiješ pocit radosti z vítězství a poté jej dalšími vítězstvími fixuješ. Přesně tak se to pak odehrává i ve snění. Až se naučíš posunout slučovací bod tam, kde lze procházet pevnými překážkami, začíná práce s opakováním- zažíváním následných průchodů pevnými předměty.
9 posts
• Page 1 of 1