Zdravím !
Keywords for this topic
skupin, zdravím, mohl, barva, jedna, prozradit, jednotlivých, objevují, barvy, přináleží, které, někdo, snivci, jsou, jsem
18 posts
• Page 1 of 1
Re: Zdravím !
Šona, áno, je to tak. Ak vydržíš, uvediem ti ich sem onedlho, zatiaľ len toľko, že budú len vymenované, no nie priradené ku konkrétnym skupinám - toto Mares neuverejnil s tým zámerom, že je na učňovi, aby spoznal sám, ako je to zatriedené...
Hmm, to mě mohlo napadnout, že to nedostanu naservírováno, že jo?:-) Děkuji, vydržím.
Ako poznám dreamingwolfa (celý svoj život) , tak ti chystá obsiahlejšiu odpoveď , tak vyčerpávajúcu, až odpadneš do bezvedomia. ![]()
Takže, tu sú farby jednotlivých skupín Snívačov, podľa Théuna Maresa:
Karmínovo oranžová (Crimson Orange) Indigovo purpurová Orgovánovo červená (Lilac Red) Šedo zelená Fialovo purpurová Žlto hnedá Indigovo modrá Každý nagal vie, aká je farba jeho Snívača, teda, ku akej skupine Snívačov patrí (napr. Mares je nagalom Vlkov). Keď hľadá bojovníkov do svojej skupiny, ktorú bude učiť a viesť, riadi sa nagal farbou, ktorú vidí u daného jedinca, pretože vie, že nesmie prijať do svojej jednotky bojovníkov človeka z inej skupiny Snívačov, než je tá jeho (nagalova). mares teda mohol zostaviť svoju jednotku bojovníkov len z ľudí zo skupiny Vlkov, ale nemohol vziať Slonov, Líšky atď. To preto, lebo každá zo skupín Snívačov má svoju špecifickú úlohu, na ktorej pracuje. (Mares uvádza, že ak by prijal a viedol človeka z inej skupiny Snívačov, než je tá jeho, mohlo by to tomu človeku uškodiť). Aj spôsob výuky sa v každej skupine Snívačov líši. Mares uvádza, že každý človek má iné "tónovanie" (teda odtieň či zakalenie) v danej farbe. Je však jasné, že táto tzv. "osobná farba" je u každého človeka stála, nemenná v zmysle, že nikdy nemôže človek s farbou napr. žlto hnedou nadobudnúť napr. karmínovo oranžovú farbu, keďže Snívač je stále ten istý. Osobná farba/farba Snívača pritom nemá nič spoločné s farbou aury... P.S.: Ako vidíte, WW6 sa nemýlil... ![]()
A mohol/vedel by si DreamingWolf prezradiť odkiaľ pramenia farby Snívačov? Ako a akým systémom sú im priraďované? Kľúčom k poznaniu je PREBUDENIE
Re: Barvy
Nagal pozná farbu svojho Snívača, tak, ako ju môže poznať každý človek. Théun v knihe Cry of the Eagle popisuje cvičenia pre navodenie "aktívneho snívania", medzi ktorými je aj cvičenie "osobná farba". Keď toltécki bojovníci vstupujú do stavu "aktívneho snívania", prechádzajú akousi "bránou", ktorou je práve táto osobná farba. Keď človek zažije vstúpenie do tejto osobnej farby (svojho Snívača), vie, že sa nachádza v stave "aktívneho snívania". Giuška: farby nie sú priraďované systémom; sú vyjadrením frekvenčného naladenia. Sú tiež vyjadrením naladenia na "tón", a ten zas súvisí s citovým ladením danej skupiny Snívačov. (Veď je známe, že niektoré jazyky to aj tak slovne vyjadrujú, napr. v angličtine Blue Monday je vyjadrením toho, ako sa človek cíti v pondelok: smutne, melancholicky... Hovorieva sa, že človek, ktorý je nahnevaný, vidí všetko červene, pri depresii je zas svet "čierny", keď prežívame nádej, sme naladení "na zeleno", optimisti vidia veci "ružovo" atď.) Snívanie je vlastne práca s cítením, pohyb v iracionálnej sfére druhej pozornosti, v ľavej strane vedomia. (Preto je vlastne súčasťou kurzov "Sila snívania", ktoré vediem, práca s cítením ako navigátorom pre pohyb v nekaždodennej skutočnosti "aktívneho snívania".)
Re: Barvy
Popisuje autor rozdíl mezi aurou a osobní barvou Snivce? To, co píšeš níž o barvách při různých vnitřních stavech, se můžeme dočíst i při popisu chování aury. Kdybys výslovně nenapsal, že se nejedná o auru, dalo by se to chápat jako různé kulturní interpretace jednoho jevu, ale takhle to vypadá, že je z nějakého důvodu třeba to rozlišovat.
Ten príklad s farbami a ich spojením s emočným prežívaním som uviedol ako ukážku toho, ako farby a emócie spolu súvisia. Dalo by sa povedať, že každá emócia má aj svoj špecifický tón (zvuk). Opakujem, tzv. osobná farba/farba Snívača nemá nič spoločné s farbou aury, keďže tá o.i. odráža momentálne citové rozpoloženie človeka, ako aj stav jeho fyzického i mentálneho tela, nevynímajúc jeho stupeň duchovného rozvoja - to je celý kopec farieb, ktoré možno vnímať akoby vo "vrstvách". Osobná farba je niečo iné a nie je žiadnym spôsobom (aspoň pokiaľ je mne známe) prepojená s aurou. Takže nepredpokladám, že by sa u jedinca nejako menila na inú - mení sa len jej odtieň, stupeň "zakalenia", čo naozaj odráža jeho vývoj. Ale človek, ktorý prináleží k skupine Snívačov s orgovánovo červenou farbou nenadobudne farbu žlto hnedú, bez ohľadu na to, ako sa vyvíja... Tak to vidím ja.
Barvy
No, to by mě zajímalo, jak to vidíš:-) Když vcházím do toho stavu, kterému se říká snění, tak vidím určitou barvu. Teda zpočátku to byla jedna barva, do které se později začala nasouvat úplně jiná a teď převažuje, ačkoliv ta původní tam v pozadí stále je. Myslela jsem, že je to aura a zkoušela jsem si navozovat různé emoční stavy abych zjistila, jestli se v závislosti na nich mění, ale zdá se, že ne. Nemůžu to říct na tuty, neboť se mi přitom velmi rychle vybijí baterky a už to pak nefunguje. Můžeš tedy konkrétně povyprávět, jak je to u tebe? Nebo se o takových věcech už tlachat nemá, jak tvrdí můj manžel?
Ahojte som tu nova, len dnes som natrafila na tieto stranky...
je tu vela zaujmaveho citania, lubisa mi to...Vedel by mi niekto vysvetlit toto : asi pred 10 rokmi som 3x posebe snivala, ze ma pochovavaju zaziva, hadzali namna hlinu a ked zrazu bola tma, moje "druhe JA" vystupilo zomna a presla som hlinou (ako keby to bola stena) na "druhu stranu" a tam som citila nadhernu vonu pocula som hudbu , nieco co neviem ani opisat...a videla som "svetlo" nadherne jasne a vtedy som si pomyslela, ze keby som si mala vybrat zase zomriet nevahala by som...ale v tom som zacula ako place moja rodina za mnou, ze som sa s nimi ani nerozlucila...a vtom ako som sa rozhodla vratit sa KOLI NIM som otvorila oci.....Odvtedy nemam vobec strach zo smrti...Od tohto zazitku mavam 2 druhy snov, jedny "normalne" a tie druhe citim moc "realne", ktore sa do tyzdna splnia... Od tej doby sa dost zaujmam o vsetky tieto veci o ezoteriku , duchovno.... Moj zivot sa uplne zmenil odvtedy Az mi volakto odpise dakujem ![]()
Ahoj Andreaf, vitaj u nas.
Krasne zazitky. Myslim ze si dostala velikansky dar, ze si to takto prezila cez sny. Mnoho ludi sa musi dopracovat k tymto zazitkom cez kriticke situacie, kedy je naozaj ohrozeny ich zivot - to co popisuje sa podoba na zazitky blizke smrti. Mozno - ale len mozno - to bola aj nejaka spomienka na minuly zivot, kedy sa Ti nieco take naozaj udialo, ze si bola zasypana. Naozaj si myslim ze aj podla dosledkov ktore popisujes - ze si sa prestala bat smrti, to je velky dar. ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
18 posts
• Page 1 of 1