Výpadok fóraModerator: Moderátori
Keywords for this topic
výpadok, fóra, problémami, spoločnosti, com, zapríčinený, ktorý, ospravedlňujeme, annwin, bol
29 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
Výpadok fóraOspravedlňujeme sa za výpadok ANNWIN fóra, ktorý bol zapríčinený problémami spoločnosti T-com.
Ospravedlňujeme sa za niekoľkohodinový výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený technickou poruchou u poskytovateľa webhostingu. Prajeme Vám nerušenú diskusiu a príjemne prežitý víkend.
Ospravedlňujeme sa za cca hodinový výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený technickou poruchou u poskytovateľa webhostingu.
Dnes sme zaznamenali niekoľko kratších a jeden dlhší výpadok v dôsledku problémov T-Comu za čo sa Vám ospravedlňujeme.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujeme sa za krátky výpadok fóra, ktorý bol znovu zapríčinený výpadkom servera.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujem sa za výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený jeho úpravou.
![]()
Re: Výpadok fóraOspravedlňujeme sa za výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený poškodenou tabuľkou v databáze.
![]()
Re: Výpadok fóraOspravedlňujeme sa za výpadok ANNWIN fóra, ktorý bol zapríčinený problémami spoločnosti T-com, ktorej prepojovacie linky využívajú viaceré slovenské serverovne. Tento výpadok postihol viaceré slovenské domény.
Re: Výpadok fóraTak sa opäť ospravedlňujem za ďalší výpadok. Náš úžasný telekomunikačný monopol znovu a opäť zlyhal.
Som zvedavý, koľkokrát bude dnes ešte výpadok.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujeme sa za krátky (cca 10 min.) výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený výpadkom servera a následne pádom SQL.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujeme sa za krátky (cca 5 min.) výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený výpadkom servera a následne pádom SQL.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujeme sa za opätovný výpadok servera, ktorý tentoraz trval o čosi dlhšie (cca 25 min.). Dúfajme, že technici nášho poskytovateľa vyriešia problémy, ktoré sa v poslednej dobe nemilo opakujú.
![]()
Re: Výpadok fóraOspravedlňujem sa za dlhý výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený chybou v databáze. Keďže som mal včera deň Murphyho zákonov, pád môjho počítača zapríčinil nemožnosť okamžitého zásahu a opravy fóra.
Ďakujem Vám za Vaše porozumenie.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujem sa za dlhší výpadok fóra, ktorý bol zapríčinený pádom databázy.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujem sa za výpadok, ktorý bol zapríčinený technickými problémami v databáze.
Re: Výpadok fóraOspravedlňujem sa za dlhší výpadok, keďže som tu dlhšie nebol a tak som nemohol hneď zareagovať. Chybu museli odstraňovať tentokrát technici z webhostingu.
Re: Výpadok fóra ešte aj zajtra bude na nebi trvať konjukcia Mars-Merkúr a to vtedy nie je núdza o problémy pri zabezpečovaní komunikácie. Väzba Mars-Merkúr vie byť v tomto smere nepríjemná, v komunikácii vie pôsobiť rušivo a neharmonicky. Boh vojny Mars-Ares sa tu stretáva s prostredkovateľom Hermom-Merkurom. Činorodá sila sa spája s inteligenciou, tak vtedy sa vie "iskriť" a aj prostriedky zabezpečujúce komunikáciu sa vedia prejaviť ako pokazené.... tiež nečudo že sa tak deje, keď admin tohoto fora je Blíženec a jeho bytosti teda vládne Merkúr ![]()
29 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2