AkašaModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
akaša, len, ponechávate, alebo, originalite, zážitku, konkrétneho, toho, fenoméne, kroniky, ákáša, verifikujete, ako, ste, dostali
24 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Akašahm...nakoľko som nevedela, čo to presne akáša je - preštudovala som si zopár článkov ( len z netu - v práci moc človek k domácej knižnici prístup nemá
) ...a podľa všetkého je "rýpanie sa" v Akáši niečo ako "jasnozrivosť". človek môže nahliadnuť do "všetkého" a vyčítať si odtiaľ čo chce - čo je mu dané v rámci vyspelosti. Čiže - znamná to, že aj človek s dobrou intuíciou má k tomu prístup? Alebo vedma, ktorá vykladá karty? Alebo človek, ktorému sa budúcnosť - minulosť sníva? Alebo jedinec, ktorý "vidí" napríklad symboly vôkol seba a dokáže z nich vyčítať nadstávajúcu situáciu(popr. minulú)? A pokiaľ je to teda tak, prečo dáva niekto pozeraniu sa do akáši takú váhu?...Jedine, že by to znamenalo, že si je dotyčná osoba vedomá každej príčiny a jej následku, vie zrátať všetky tie "čoby" a "keby", butterfly effect, ... Myslím, že niektorý ľudia tieto veci riešia intuitívne bez toho, aby vôbec tušili o nejakej "akáši" - nemusia dať meno tomu, čo cítia. Každopádne len nahlas premýšlam a ak by ste niekto vedeli o nejakej literatúre z tejto oblasti - teória, poviedky, romány( to je jedno )...budem povďačná.Ale najskôr by som chcela pochopiť významu toho slova Akáša ![]() ![]()
Re: AkašaZatiaľ chcem poznamenať len toľko, že nie každý, kto tvrdí, že nazerá do Akaše, do nej aj nazerá. takže pozor s hodnotením jasnovidnosti a veštenia cez tento fenomen, prílišný optimizmus nie je na mieste.
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
24 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2