dieťa a fantáziaModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
dieťa, fantázia, dosla, ale, pokial, fintu, podla, mna, super, ostatnych, ucinnu, ako, som, preto, jasan
25 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: dieťa a fantáziajasan, preto som to nadhodila ze by ma zaujimalo ako to funguje u ostatnych. pokial si ale dosla na ucinnu fintu je to super podla mna
Re: dieťa a fantáziaNeviem či fintu, ale 4 krát som to poradila a 4 krát zafungovalo
Vždy sa jednalo o zlé sny-ktoré sa opakovali a potom, ako boli vyrozprávané a rozpitvané prestali, tak ktohovie..klop klop-nech funguje aj ďalej
Re: dieťa a fantáziaKeď som ja bola malá a snívali sa mi zlé sny a že ich bolo dosť - mama mi povedala, nech jej ho v kľude poviem, ale až po 12.00 hodine aby som si bola istá, že sa nepslní, pretože po 12:00 sa zlé sny neplnia. Ako malé dieťa som to brala ako fakt a mala som tak pocit, že sa toho desu zo zlého sna môžem kľudne zbaviť a pri tom od toho ostanem ochránená a nemusím sa ani v kútiku duše báť, že sa mi to splní. osobne odporúčam niečo takéto. mojej mame to zas vravievala jej mama a tak ďalej a tak ďalej...
![]()
Re: dieťa a fantáziaJa som ako malá stále chodila po strope. Som sa tam akože preniesla. Dole hlavou , ale nebola som dole hlavou. Všetko som videla normálne, akurát ma rozčuľovalo keď som prechádzala cez dvere do inej izby že musím tak vysoko prekračovať
. Strašne sa mi to videlo také praktické a priestranné, nezavadzal mi žiaden nábytok ![]()
Re: dieťa a fantáziasvetlo - mala si to robiť ako ja - vzala som si veľké zrkadlo, namierila ho smerom hore a tvárila sa, že po tom strope fakt behám. Bolo treba dávať veľký pozor na lustre - to iste vieš
![]() Zalovila som trochu v pamäti a spomenula som si na to, ako som sa hrávala s potôčikmi - tak som tomu vravievala. Prúdy a toky - šumenie rôznych farieb a foriem vôkol mňa v miestnosti. Menila som tomu smery tokov a mala som z toho veľkú zábavku ![]()
25 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2