dieťa a fantázia

Diskusie o astrálnom cestovaní (AC), mimotelových zážitkoch (OBE), vedomom snívaní (LD), snoch a smrti

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
dieťa, fantázia, dosla, ale, pokial, fintu, podla, mna, super, ostatnych, ucinnu, ako, som, preto, jasan

Re: dieťa a fantázia

Postby divoska » Thursday, 16. October 2008, 07:58

jasan, preto som to nadhodila ze by ma zaujimalo ako to funguje u ostatnych. pokial si ale dosla na ucinnu fintu je to super podla mna
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby lenka » Thursday, 16. October 2008, 08:11

Neviem či fintu, ale 4 krát som to poradila a 4 krát zafungovalo :-)

Vždy sa jednalo o zlé sny-ktoré sa opakovali a potom, ako boli vyrozprávané a rozpitvané Image prestali, tak ktohovie..klop klop-nech funguje aj ďalej Image
lenka

Users Information

Postby Damien » Thursday, 16. October 2008, 17:50

Keď som ja bola malá a snívali sa mi zlé sny a že ich bolo dosť - mama mi povedala, nech jej ho v kľude poviem, ale až po 12.00 hodine aby som si bola istá, že sa nepslní, pretože po 12:00 sa zlé sny neplnia. Ako malé dieťa som to brala ako fakt a mala som tak pocit, že sa toho desu zo zlého sna môžem kľudne zbaviť a pri tom od toho ostanem ochránená a nemusím sa ani v kútiku duše báť, že sa mi to splní. osobne odporúčam niečo takéto. mojej mame to zas vravievala jej mama a tak ďalej a tak ďalej...Image
Damien

Users Information

Postby svetlo » Thursday, 16. October 2008, 19:36

Ja som ako malá stále chodila po strope. Som sa tam akože preniesla. Dole hlavou , ale nebola som dole hlavou. Všetko som videla normálne, akurát ma rozčuľovalo keď som prechádzala cez dvere do inej izby že musím tak vysoko prekračovať Image. Strašne sa mi to videlo také praktické a priestranné, nezavadzal mi žiaden nábytok Image
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby Damien » Thursday, 16. October 2008, 20:28

svetlo - mala si to robiť ako ja - vzala som si veľké zrkadlo, namierila ho smerom hore a tvárila sa, že po tom strope fakt behám. Bolo treba dávať veľký pozor na lustre - to iste vieš Image

Zalovila som trochu v pamäti a spomenula som si na to, ako som sa hrávala s potôčikmi - tak som tomu vravievala. Prúdy a toky - šumenie rôznych farieb a foriem vôkol mňa v miestnosti. Menila som tomu smery tokov a mala som z toho veľkú zábavku Image
Damien

Users Information

Previous