Dusa opustala moje telo(???)

Diskusie o astrálnom cestovaní (AC), mimotelových zážitkoch (OBE), vedomom snívaní (LD), snoch a smrti

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
dusa, este, ked, telo, moje, opustala, inak, poistka, tela, pozornost, alebo, chcenie, velmi, nas, spolahlivo

Re: Dusa opustala moje telo(???)

Postby GigiViera » Thursday, 21. February 2008, 09:31

mozno, ze to nejde sa vratit ked este nie je zazitok dokonceny a tiez ked este nevie clovek uplne vedome smerovat svoju pozornost alebo chcenie do tela. Inak poistka tu je, velmi bezna - mocovy mechur nas spolahlivo vrati spat...
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby Lub0$ » Thursday, 21. February 2008, 17:42

No je to zaujimave, lebo som pisal ze sa mi pred tym aj snivalo, ze som videl mrtvu osobu. A asi den alebo 2 dni po tom som sa dozvedel smutnu novinu, ze zomrel jeden velmi dobry sused este zo slovenska Image

Moze to mat nieco spolocne vsetk ozo vsetkym?
Lub0$

Users Information

Postby poirot » Thursday, 21. February 2008, 17:49

Všetko zo všetkým súvisí, ale dosť málo. Našťastie, lebo inak by sme sa z toho mohli aj ZBLÁZNIŤ!!!!
There's a monster growing in our heads, raised up on the wicked things we've said...
(the cardigans)
poirot

Users Information

Previous