Meditačné techniky

Diskusie o astrálnom cestovaní (AC), mimotelových zážitkoch (OBE), vedomom snívaní (LD), snoch a smrti

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
meditačné, techniky, prazdno, mam, harmonizaciu, ale, radsej, ticho, tiez, vnimam, spim, tpotom, lepsie, kazdy, ludkovia

Re: Meditačné techniky

Postby RedHawk » Thursday, 06. September 2007, 12:15

Juj ludkovia ja kazdy vecer cca 15-20 min skor tichu meditaciu.
Cakrova je fajn na harmonizaciu ale. Radsej mam prazdno a ticho, lepsie tpotom spim a tiez vnimam
RedHawk

VIP

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby اسماعیل » Thursday, 13. September 2007, 13:58

V jednej zo susedných tém som avizoval, že zverejním pár poznámok o hesychastických cvičeniach. Je to trochu dlhšie, tak som to umiestnil na svoj blog. Koho to zaujíma, nájde to tu: http://ismail.bloguje.cz/588305-poznamky-hesychastickych-majstrov-o-cviceniach-duse.php
Image
...что у трезвого на уме, то у пьяного на языке. Image
اسماعیل

Moderátor

Users Information

Postby ally » Monday, 12. March 2012, 20:17,
using » Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1 » Windows 7 Windows 7 » Screen Resolution: 1680 x 1050 1680 x 1050.

Napísalo tu pár ľudí, že večer praktizujú meditáciu. Prečo práve večer? Ja som sa pokúšal o relaxáciu pár krát večer ale nikdy sa mi nepodarilo poriadne uvoľniť z dôvodu fyzickej vyčerpanosti alebo únavy.
Tie moje relaxácie sú akokeby takým oddávaním sa vibrácií a vĺn, ktoré cítim a vychádzajú z môjho tela. Napríklad tak, že sa na pár minút v leže uvoľním a potom sa snažím uvoľniť viac. Keď sa uvoľním viac, snažím sa ešte viac opakovaním si slovíčka EŠTE pri každom výdychu až sa začnem napríklad hojdať v rytme tela, ak si púšťam nejakú hudbu tak sa jej prispôsobujem a oddávam sa pozitívnym predstavám. Tento stav mi prináša vnútorný pokoj a obrovskú energiu. Trvá mi to denne asi 30-45 minút.
Aký je rozdiel medzi relaxáciou a meditáciou? Meditácia by mala byť hlbšia relaxácia nie?
Svojimi otázkami a odpoveďami nechcem vyvolávať rozpory. Ak sa Vás niekedy dotkol môj príspevok, odpustite mi. Ak sa niekedy dotkol Váš príspevok mňa, odpúšťam Vám.
ally

Users Information

Re:

Postby Ldyb » Tuesday, 20. March 2012, 16:38,
using » Safari 5.1 Safari 5.1 » Mac OS X Mac OS X » Screen Resolution: 1440 x 900 1440 x 900.

cote wrote:Dakujem Mohy, [smilie=flora008.gif]
robim nieco podobne, suhlasim a vrele doporucujem !!! *16*
kazdy den sa starame a zaujimame o svoj zovnajsok, o hygienu a krasu..
casto zabudame na to, ze mame aj vnutro a dusu, o ktoru sa tiez treba starat, cistit a skraslovat :bath: *16* [smilie=doma086.gif] *48*
:smt039

Ten tvoj prispevok mi tak trocha otvoril oci.
Zo srdca ti dakujem [smilie=flora008.gif] :heart:
Keď žiješ správne, sny prídu za tebou...
emčo sa premenoval na Ldyba
Ldyb

Users Information

Previous