Proste nic magicke len obycajna medicina
Problémy s únavou a ospalosťou počas dňaModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
dňa, problémy, ospalosťou, počas, únavou, funguje, organov, vtedy, proste, najmenej, obycajna, medicina, hodinou, len, magicke
25 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Problémy s únavou a ospalosťou počas dňapretoze telo je zvyknute, z biologickeho pohladu, najlepsie odpocivat medzi 22-2 hodinou. vtedy najmenej organov funguje
Proste nic magicke len obycajna medicina
Re: Problémy s únavou a ospalosťou počas dňaOfftopic:
občas je aj medicína magická — zdiagnostikuje, čo si nevedel, a naopak, čo vieš, ani za svet nenájde ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Problémy s únavou a ospalosťou počas dňavlastna skusenost:
jest rozne vitaminy, hlavne na prirodnej baze, v potrave ich tolko nemas, to by si musel zjest za vagony, mne to pomohlo odkedy ich hltam nie som tak chronicky unaveny a nebyvam vobec chory ako predtym + nezaskodilo by skorej spat, ked ta uz lame, tak posluchni telo prijimat potravu radsej viackrat pocas dna a pomenej alebo ak by to boly stresy tak to je zarucena pricina z casu na cas precistit creva - rano lyzicka bud olivovy olej, alebo bodliakovy je ucinnejsi, teda aj travenie moze byt pricinou ak by si vedel o tom obcas pomoze si poriadne pospat cez volne dni, rano sa zobudis, nevstanes lezis... a znova zaspis... spis tak do hodiny a si sice trosku prispaty ale zregenerovany viac
Re: Problémy s únavou a ospalosťou počas dňa
jenomze osoby co spi vic nez 10 hodin denne, budou mit pravepodobne Spankove Apnoe (nizky prisun kysliku v spanku, hlavne z duvodu pauz, kdy na chvili prestane dychat) coz ma za dusledek i zvyseni tlaku a to muze zkratit delku zivota Nepisou jake studie to tvrdi ani nenapisou proc by clovek spici dele nez 10 hodin mel umrit driv.
25 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2